Compreu l’entrada a Babydea i viatgeu amb una Trunki

Els regals més originals del Lloro de Tarragona
13 maig, 2013
I la cirereta del pastís és un taller creatiu de Kireei
14 maig, 2013
Mostrar tot

Compreu l’entrada a Babydea i viatgeu amb una Trunki

babyidea2Les heu vist? Ja n’hi ha algunes rodant pels aeoroports, les estacions de tren, els carrers… I es fan mirar! EI nens que les porten concentren tota l’atenció. Són maletes de viatge que es converteixen en divertits corre-passadissos en qualsevol moment. És una manera de carregar l’equipatge, seure i jugar. Tres en un!

maletarSabeu on les podeu trobar? A casa del nostre micromecenes d’avui. Babydea és a l’avinguda Països Catalans, 15C (cantonada Joan Moles) de Tarragona. I us pot sortir gratis. La botiga també és punt de venda d’entrades anticipades i en sorteja una entre els que les compreu allí. Vinga, que s’acaben!

babydea_logo_Babydea és un espai físic, que va néixer gràcies a l’esforç, el treball i la perseverança de l’equip de SillaCocheBebe.com i PaseoBebe.com

Dia a dia s’han guanyat la confiança dels seus clients, oferint-los un servei seriós, de ràpid lliurament i treballant sempre amb un gran estoc per satisfer les necessitats dels consumidors.

babyidea1Això els ha permès obrir les portes d’aquesta botiga a Tarragona, per oferir un espai de trobada de pares i mares, per ensenyar i aprendre dels petits i brindar un servei més proper. Tenen un gran assortiment de cadires de cotxe, cadires de passeig, trones i tota mena d’articles per nadons. I, el que és més important, tenen un equip de professionals que us assessoraran quan us perdeu entre tanta oferta.

Rodes grans o rodes petites? Que es plegui com un paraigua o com un llibre? Hi cabrà bé al cotxe? És prou segur? Reclinable? Hi anirà còmode? No us preocupeu. Respireu fons i poseu-vos en mans d’uns especialistes en la matèria. Us oferiran un tracte especial i personalitzat perquè cada família té la seves necessitats i preferències.

A més, fan tallers dedicats als més petits, des de consells per la instal·lació correcta de la cadira del cotxe o consells de seguretat fins a porta-nadons. Són genials!