Busqueu habitacions familiars? Hotel Catalunya Express!

Raffa Gelati, una geladeria a la mida del Minipop
18 maig, 2013
De tot i més a la primera edició de la Fira Minicrafts
20 maig, 2013
Mostrar tot

Busqueu habitacions familiars? Hotel Catalunya Express!

catalunyaexpress1Veniu amb tren? Teniu hotel pel cap de setmana del Minipop? Avui us en volem recomanar un de bo, bonic i barat. L’Hotel Catalunya Express de Tarragona és confortable, funcional, econòmic i situat estratègicament a dos minuts de l’estació de Renfe. Molt a prop de tot, i sobretot del Minipop. És al carrer General Contreras, 16. A 50 metres del Palau Firal i de Congressos, a 200 metres de la platja i el port esportiu, a cinc minuts de la Rambla i a dins de la xarxa de mecenes del festival.

catalunyaexpress2L’hotel, ideal per estades curtes, disposa de 31 habitacions senzilles, molt càlides i acollidores, equipades amb bany complet dutxa, assecador, tv satèl·lit, escriptori, calefacció, aire acondicionat, wifi gratuït. I, atenció, tenen ofertes de nens gratis i habitacions familiars d’aproximadament 20-25 m2, moblades amb llits de múltiple combinació. Millor un llit de 1.50 cm i un o dos de 90 cm? O tres o quatre llits de 90? Evidentment, també en tenen d’individuals, de dobles amb llits separats i de dobles amb llit per dos, algunes amb la possibilitat de llit supletori. A més, segons la disponibilitat d’habitacions, podreu entrar abans i deixar-la més tard, sense cap cost addicional. I si l’hotel està ple us guarden l‘equipatge perquè pugueu gaudir del viatge fins l’últim moment.

cat expTenen restaurant amb bufet per esmorzar i, si trieu l’especial mitja pensió, podreu degustar el menú de nit amb cuina de mercat des de 9 euros. Si us agrada la història, agafeu el pack city tour i viatjareu al passat gloriós per descobrir els tresors d’una ciutat que va enamorar al mateix Déu Júpiter. I si preferiu les emocions fortes, reserveu el pack Port Aventura i pugeu a la muntanya russa més alta d’Europa.

I als que busqueu un hotel per un viatge de feina, us interessarà saber que ofereixen descomptes especials per a empreses i que hi trobareu una sala de reunions amb llum natural i WiFi gratis, ideal per a tot tipus d’esdeveniments formatius, entrevistes de treball, demostracions, presentacions de producte, còctels… Tindreu a la vostra disposició serveis de traducció i secretariat, fotocopiadora, càtering, activitats a l’aire lliure en col·laboració amb Argos, i equips informàtics i audiovisuals per llogar.

Seguiu-los a Facebook i sabreu tot el que passa a Tarragona.