Un backstage de quatre estrelles

Alerta! Minipop a la vistaaaa!
20 maig, 2013
Ja tenim la meitat de les entrades venudes!!
22 maig, 2013
Mostrar tot

Un backstage de quatre estrelles

husa1Tenim la sort de tenir el backstage del festival en un hotel de quatre estrelles. L’Hotel Husa Imperial Tarraco és l’hotel oficial del Minipop. És el més proper, al mateix passeig de les Palmeres, i tenen la gentilesa de cedir-nos sales i habitacions durant el cap de setmana del festival. Un luxe!

Què? Us fem enveja? També tenim bones notícies per vosaltres. L’hotel té una promoció pel cap de setmana del Minipop. Cliqueu aquí i ho veureu. Ofereixen habitacions dobles per 70 euros. El primer nen de 0 a 12 anys és gratis i el segon només paga 25 euros. I descomptes del 10% sobre els preus sense IVA. Si us interessa o voleu més informació truqueu al  977 233040 o envieu un correu electrònic a hotelimperialtarraco@husa.es

husa2 husa3És un lloc perfecte per una escapada familiar, amb vistes al mediterrani, a l’amfiteatre romà i al Minipop. És tan a prop del festival que els nens hi podran arribar gatejant. És un hotel emblemàtic de Tarragona amb la garantia de la cadena Husa. Una aposta segura!

També és un hotel molt recomanable per viatges de negocis i convencions. Té sales amb capacitat des de 20 a 600 persones per reunions, còctels, banquets i tot tipus d’esdeveniments. I habitacions per tots els públics, des d’individuals fins a suites amb sala i un balcó moblat per descansar davant del mar.