Una aparador de productes diferents i divertits per la canalla

Trens, hotels, càmpings i restaurants a preus Minipop
23 maig, 2013
Sortim a la tele!!
24 maig, 2013
Mostrar tot

Una aparador de productes diferents i divertits per la canalla

botigabatabat2El Minipop també serà un aparador d’articles alternatius i originals per les criatures. Dins de l’àrea del festival hi haurà una zona amb sis expositors per perdre-s’hi una estona entre els tallers i els concerts. To2Bebe, Batabat, La Galette, El Nan Casteller i l’editorial Columna posaran damunt la taula una selecció de productes juganers i sorprenents que us encantaran.

logoto2bebePerquè hi ha un món més enllà del blau i el rosa, descobrireu la roba de 0 a 5 anys i la puericultura innovadora de To2Bebe & Kids. Les Tecletes som habituals d’aquesta botiga, online i a la Rambla Vella de Tarragona, que combina marques més comercials amb productes menys massius com els portanadons ergonòmics Ergobaby o Manduca, els fulards Tricotslen, roba de cotó orgànic, cotxets i cadires de passeig Kiwisach o Skip Hop, pitets Elodie details i Paul Frank, banyeres plegables, bolsos trona o llits de disseny.

logobatabatA l’estand del Batabat hi haurà robeta i complements únics i irrepetibles. Estan fets a mà per Latunky que, utilitzant el ganxet i la costura, us pot fer peces personalitzades i súper-xules per encàrrec. En aquesta botiga de Reus (carrer Galanes, 8) també hi ha roba de Productes de la Terra, Kukuxumusu, Nanoniano, Fete tèxtil, Smash wear, Catalunyam o Partisano wear, sabates Nagore i Dippner, les últimes novetats musicals, llibres per petits i grans i moltes coses més.

botigaLaGaletteLa Galette vindrà al Minipop a presentar-nos en primícia les meravelloses samarretes del bestiari que han fet amb l’artista Renata Srpcanska i alguna altra sorpresa. I és que La Galette és la millor selecció de regals del món. Va néixer a Tarragona l’any 2008 amb la motivació d’oferir productes de disseny, de qualitat, originals i diferents que importen de tot el món, especialment d’Amèrica i Anglaterra. Ara els podeu tenir a casa vostra amb unes despeses d’enviament raonables o comprar-los directament al Minipop.

botigananI si seguiu passejant trobareu el Nan Casteller, un joc educatiu de construcció creat per sis emprenedores del Camp de Tarragona que es fabrica íntegrament a Catalunya. Són 40 peces de fusta natural tallades amb una forma original per explorar la creativitat, la imaginació i la destresa i recrear models reals de castells. A més, acaben de llençar al mercat una edició limitada de joies per nens i nenes fetes a mà per Alma Mater Joies.

botigacolumnaI finalment, l’editorial Columna ens portarà la Trinitat Gilbert i el seu llibre “Vull esmorzar petons”. És un recull de tota mena de frases de criatures acabat de sortir de la impremta. Aquestes ocurrències no s’haurien d’oblidar encara que ells es facin grans. Per això al final del llibre, il·lustrat per Marta Altés, hi ha un espai per omplir amb les perles lingüístiques dels menuts de casa vostra. Què els diríeu si us preguntessin: “No recordo com em va posar el pare a la teva panxa… M’ho expliques?”.