Tallers creatius per a petits i grans artistes
25 maig, 2013
Un Ètim blanc per inaugurar la primera Fira Minicrafts
27 maig, 2013
Mostrar tot

Pels més remenuts de la casa!

nadonsnadoPels que gategen, pels que caminen, pels que mamen i pels que estan enganxats al xumet, pels que no parlen, pels que diuen papa i mama, pels que fan patarrufes i pels que mengen papilla, pels que bavegen, pels mocosos i pels capgrossos, pels passen de plorar a riure en segons, pels que no tenen dents, pels que cauen de cul i pels que cauen de cap, pels que s’aixequen, pels que s’ho posen toooot a la boca, pels cap-pelats i pels que volen esmorzar petons.

nadonscotxetsEl festival Minipop també està pensat pels més remenuts de la família. Per això, a més de la música i els tallers creatius per totes les edats, els nens i nenes de 0 a 3 anys tindran activitats especialment dissenyades per ells a l’espai nadó. El trobareu dissabte a la tarda dins del recinte del festival, al passeig de les Palmeres, on també hi haurà canviadors i un aparcament per cotxets.

I qui millor per coordinar aquest espai que una mare? La Marta Francisco és una sòcia molt activa de Tecletes i sap molt bé quines són les necessitats dels més petits perquè té dos fills, el Dídac i l’Eloi, que li ensenyen cada dia.

nadonsauricularsHi haurà també un servei de lloguer de “peltors” (auriculars protectors infantils) perquè els nadons no pateixin amb el volum de la música, que en tot cas estarà adaptada a les oïdes més sensibles.

Però abans d’entrar en matèria i explicar-vos tot el que hi trobareu, us volem comentar un parell de coses. La primera és que els petits han d’estar acompanyats d’un adult en tot moment. I la segona és que intenteu venir aviat i reservar hora als tallers per no quedar-vos sense plaça. Ah! I recordeu que els menors de 3 anys no paguen entrada.

I ara sí, us presentem les activitats programades a l’espai nadó!

nadonsnadons2ESPAI NADÓ

Taller de cupcakes (Jigsaw) (de 17 a 20h)
http://www.jigsawtarragona.com
Aquest és un taller molt llaminer dirigit als més petits de la casa que es convertiran en petits xefs. Segur que es lleparan els dits!

Taller de cercles, topets i capes (Rose Pomeroy i Bárbara Gutierrez) (de 17 a 19h)
http://pomdetetedotdotdot.tumblr.com/
Aquestes dues artistes visuals amb residència a Londres ajudaran als més petits a fabricar una disfressa molt personal i divertida. La idea està basada en el treball de l’artista Yayoi Kusama i segur que us sorprendrà.

nadonspintantTaller petits músics (Estudi de Música)
18 a 18.45h: 12 a 24 mesos
18.45 a 19.30h: 25-36 mesos
http://www.estudidemusica.com/
nadonsparrotA través de la sessió de petits músics dedicada a infants de 0 ( han de saber caminar ) a 3 anys, aprendrem cançons, ens saludarem com es saluden els petits músics d’una manera molt musical, farem jocs de falda, cançons mimades, tocarem instruments, formarem una petita orquestra, coneixerem els instruments de percusió, viatjarem pel bosc, ens convertirem en molins de vent i per finalitzar farem un ball amb molt de ritme. Tot això és una mostra per a començar a interioritzar el ritme, la pulsació i la sensibilitat per la música.
Si voleu veure els petits músics en acció, cliqueu aquests enllaços:
El tren: http://www.youtube.com/watch?v=KTq_FFdKd3o
Els molins de vent: http://www.youtube.com/watch?v=aAs5ELm2gdY
Cantem una cançó: http://www.youtube.com/watch?v=_2PxRJjECBM
Quina cançó t’ha tocat? http://youtu.be/S4kI7iM3uBI

nadonsdonyetEls contes del Donyet (20h)
http://elscontesdeldonyet.blogspot.com
Un any més el Donyet visitarà el Minipop amb el seu espectacle “Cada maleta un conte”. Com podeu imaginar l’equipatge d’aquest any anirà carregat de contes d’ara, i contes de sempre, hi hauran dracs i princeses, mags i monstres. I per primera vegada amb la col·laboració d’un altre Donyet, que amb la seva guitarra, harmònica ukelele i yembé, donarà un poc més de colorit, cantarem una nova cançó “La Lluna i el Sol”, i junts saltarem i riurem. No us ho podeu perdre.