Tinguis l’edat que tinguis, vine al Minipop i xalaràs com una criatura

Una polsera que obre moltes portes
28 maig, 2013
I diumenge la festa continua al Serrallo
29 maig, 2013
Mostrar tot

Tinguis l’edat que tinguis, vine al Minipop i xalaràs com una criatura

festival1Encara no sabeu que la música no té edat i que el Minipop és per tots els públics? Si no teniu nens a la família no cal que us disfresseu, ni que adopteu una nina, ni que segresteu els fills dels amics o els veïns. Només cal venir amb moltes ganes d’escoltar bona música i no tenir al·lèrgia als més menuts, perquè n’hi haurà per tot arreu! Això us ho podem assegurar.

Si compreu l’entrada del Minipop tindreu l’oportunitat de veure de molt a prop i amb llum de dia una selecció de grups emergents realitzada pel músic Lluís Gavaldà. Potser és l’última vegada que els podeu escoltar en distància curta, perquè estan a punt de fer el salt!

festival2Inspira i Senior i el Cor Brutal encapçalen un cartellàs que completen Joana Serrat, La Brigada, Lecirke. Els Djs Superpandas & On Air seran els encarregats d’obrir i tancar un festival memorable.

Tot plegat acabarà cap a la una de la matinada però, si encara no en teniu prou, per vosaltres la festa continua amb un afterMinipop a la Sala Zero de Tarragona amb una sessió dels Indies Cabreados.

Us hem convençut o seguim? Qui sap si després del festival decidiu ampliar la família. O potser serà el que us faltava per quedar-vos definitivament sense descendència.