Una polsera que obre moltes portes

Comptant taules, cadires i carpes
27 maig, 2013
Tinguis l’edat que tinguis, vine al Minipop i xalaràs com una criatura
28 maig, 2013
Mostrar tot

Una polsera que obre moltes portes

amfiiiiLa polsera del Minipop no només serveix per entrar al festival, també us obre les portes d’alguns museus i monuments de Tarragona. Si voleu començar a gaudir dels avantatges de la xarxa Minipop, poseu-vos la polsera des del primer dia. No cal que espereu que engegui el festival. Divendres a la Fira Minicrafts ja podeu canviar la vostra entrada pel braçalet lila i verd del Minipop. D’aquesta manera, dissabte al matí podeu aprofitar per fer una mica de turismo i visitar gratis el Maqueta de la Tàrraco romana, les Muralles, el Fòrum Provincial, el Circ, l’Amfiteatre i Fòrum local. No us acabareu una ciutat amb dos mil anys d’història i un conjunt arqueològic romà declarat Patrimoni Mundial de la Humanitat per la UNESCO i considerat una de les set meravelles de Catalunya.

I no oblideu el que ja us vam explicar, quan acabi el festival podeu seguir gaudint dels avantatges de la xarxa Minipop. Guardeu l’entrada perquè a partir de l’1 de juny podreu introduir el codi a l’apartat de la Xarxa Minipop i descarregar-vos per imprimir un arxiu pdf amb un munt de descomptes. Cada cupó de descompte té la promoció d’un dels 46 mecenes de la Xarxa Minipop.

Hi trobareu des d’un cap de setmana de dues nits amb nens en una fantàstica casa rural per només 98 euros, menús infantils de regal, o descomptes del 30% en perruqueria i del 60% en sessions de fotografia, fins a matrícules i primeres classes gratuïtes de ioga i música, visites a cellers per la cara o ofertes 2×1 en entrades a una granja. Ah! I apunteu l’última: fins el 15 de juny qui s’acosti al Raffa Gelati i digui lluna de mandarina podrà comprar el gelat Minipop per només un euro.