I diumenge la festa continua al Serrallo

Tinguis l’edat que tinguis, vine al Minipop i xalaràs com una criatura
28 maig, 2013
El Minipop amplia la família
30 maig, 2013
Mostrar tot

I diumenge la festa continua al Serrallo

serrallokI ens n’anem amb la música a una altra banda! El festival Minipop es trasllada diumenge al Serrallo. Així doncs, per segon any, el barri de pescadors tornarà a ser l’escenari de les activitats del segon dia de festival, gràcies a la col·laboració del Port de Tarragona.

No ho cremeu tot dissabte! Guardeu energia perquè hem preparat un matí-migdia bastant complet i us necessitem en forma. Tindrem una mica de teatre itinerant, un tastet de circ protagonitzat per vosaltres mateixos, un vermut musical vora el mar, jocs i sortides en vaixell. Pels que porteu la polsera, les activiats serán gratuïtes. I els altres podeu comprar l’entrada el mateix diumenge.

A les 11, a les 12 i a les 13 hores hi haurà sortides en golondrina amb Tarragona Blau.

serrallopassabarretDe les 11.30 fins a les 14 hores tindrem un taller de circ familiar amb la gent de la companyia Passabarret, que vindran amb un trosset de la seva escola de circ. Ens portaran un circuit inflable i  les seves minibicicletes per comprovar l’equilibri de la ressaca del Minipop. Si en voleu saber més, us podeu apuntar als cursos de la flamant circoteca que fa menys d’un any van obrir a Valls aquests especialistes en circ i clown. Però si sou dels que preferiu mirar, el mateix diumenge a la tarda els teniu en la seva versió més gamberra a la carpa que tenen instal·lada als jardins de la Casa Fèlix de Valls. Convictus és un espectacle de malabars, humor absurd i acrobàcia per tots els públics.

serrallo2I mentre uns pedaleu amb els girocicles i d’altres navegueu amb golondrina, començaran a sonar els vinils de Dj Lupe. De les 12 fins a les 15 hores podreu fer un vermut musical i divertir-vos amb els jocs tradicionals al ritme d’aquesta selectora lleidatana, amant de la música negra, l’ska clàssic, els hits dels 60s, 70s els 80s, el rock&roll, el swing i fins i tot el mambo.

serralloI a les 12.30 us trobareu enmig del carrer del Mar amb Genovesa Narratives Teatrals. El carrer enfila entre la fina línia de l’aigua i una filera de cases amb gust de sol, cel i sal. No hi ha semàfors; la gent s’atura quan vol,  i s’hi expliquen set-centes trenta històries a l’any; dues per dia. Sempre són les mateixes, però mai iguals.

A més, durant tot el matí experimentareu com es viu en una caravana gràcies a l’Associació de Càmpings de Tarragona.

anunciserrallo