Feu servir l’etiqueta #minipop2013 i participeu al concurs de fotos Instagram
30 maig, 2013
Els llibres per nadons de la Biblioteca vindran al festival
30 maig, 2013
Mostrar tot

La Beth, en versió crafter

bethLa Beth Rodergas és cantant, actriu, presentadora de televisió i mare de la Lia. Si  l’any passat ens va venir a cantar tots els botons en un preciós concert intimista, aquesta vegada vindrà en la seva faceta crafter. Ens presentarà la seva col·lecció per a bebès LitlleLia a la primera edició de la Fira Minicrafts. La trobareu a la paradeta més romántica!

beth4Littlelia és la marca creada per la Beth inspirada en la seva filla. Una col·lecció que es caracteritza per estar feta a casa i cosida a mà. Pitets, mantetes i aguanta-pipes són els tres productes de llançament.

beth3Estampats romàntics, robes suaus i bàsicament antigues tretes de merceries de poble o de mercats de diferents ciutats del món. Peces úniques, especials, cosides amb les seves pròpies mans.

“M’agraden les flors, la música , els bebès, les merceries antigues, els animals, les coses fetes amb amor, viatjar, trobar petits tresors en forma de cinta o roba vintage, la suavitat, la família… de la combinació de tot plegat neix “LittleLia”. De l’amor de la meva mare i el de la meva filla”, explica la Beth.