Patrocinadors i col·laboradors, aquesta cançó va per vosaltres!

El festival Minipop de Tarragona es consolida amb l’èxit rotund de la tercera edició
2 juny, 2013
Un equipàs darrera l’escenari
4 juny, 2013
Mostrar tot

Patrocinadors i col·laboradors, aquesta cançó va per vosaltres!

SONY DSCS’ha acabat l’espectacle i ha arribat l’hora dels agraïments. Avui volem donar les gràcies a tots els mecenes que han confiat en aquest projecte i l’han fet gran. El Minipop és el resultat de la col·laboració de moltes persones,  un somni fet realitat que no seria possible sense els patrocinadors i col·laboradors.

El festival està patrocinat per Tarragona Turisme, Repsol, el Departament de Cultura de la Generalitat, la Diputació de Tarragona, Basf, l’Agrupació de Càmpings de Tarragona Ciutat, l’Ajuntament de Tarragona, el Port de Tarragona, Dow, Babydea.com i els 46 micromecenes de la Xarxa Minipop.

P1180480També compta amb la col·laboració de Munich, Tamarit Park Resort, Gomà-Camps, Moritz, Haribo, TriNa, PGI, l’empresa constructora Garcia Riera, l’Associació d’Hostaleria de Tarragona, la Biblioteca Pública de Tarragona, Husa Hotels, la Cooperativa de Falset-Marçà, l’impremta DopiGraf. Els mitjans oficials del festival són Viure Kireei i Viure en família. I el servei de restauració ha anat a càrrec de l’Espiga d’Or.

Esperem poder seguir nedant junts dins dels somnis de corall. Aquesta cançó va per vosaltres!

 

patrocinadorsweb