El Minipop, segons els bloggers

Un equipàs darrera l’escenari
4 juny, 2013
Els intringulis i les anècdotes del festival
13 juny, 2013
Mostrar tot

El Minipop, segons els bloggers

SONY DSCA més dels periodistes periodistes de televisions, ràdios, premsa en paper i publicacions digitals, al Minipop vam tenir uns convidats molt especials i fonamentals per promoure el festival a les xarxes socials.

Els bloggers seleccionats per aquesta edició, pel seu contingut i pel volum de seguidors, van ser Mammaproof, Salir en familia, Minibu i Bebés y Más. Alguns d’ells ja han començat a publicar les seves experiències als seus diaris personals.

blocsmamaproofEl Ferran i la Luna de Mammaproof, van venir amb el seu fill Noah, i aquí ens expliquen com van viure el cap de setmana.

La Maria i el Sergi de Minibu diuen en aquest post que veure les cares de felicitats dels seus fills Ariadna i Edgar no té preu. Van quedar enamorats de la Fira Minicrafts, de la Tarragona romana, dels tallers, de la creativitat i la inspiració del festival i de la música. Ja pensen en repetir l’any que ve!

blocsminibuI també parla del Minipop la Begoña de Tea on the Moon i Kireei, que ens va ensenyar a fer estels i va descobrir el gran directe de Joana Serrat.

El Minipop també ha rodat pels blocs especialitzats en les coses fetes a mà de les paradetes de la Fira Minicrafts. Podeu llegir com va ser la fira vista pels ulls de la Laura del Blog de Coses, la Laia d’Apanona, i la Jurdina i la Laia de Bünic.