El Minipop fa una crida a artistes i creadors a presentar les seves propostes de tallers creatius

Trenta segons de Minipop per anar fent boca
9 març, 2014
L’ocellet de Minipop canvia de plomes
11 març, 2014
Mostrar tot

El Minipop fa una crida a artistes i creadors a presentar les seves propostes de tallers creatius

Avui dilluns s’obre el termini de la convocatòria per seleccionar les dotze activitats artístiques que s’oferiran el 7 de juny al passeig de les Palmeres

taller3Per primera vegada el Minipop ha obert una convocatòria per seleccionar els dotze tallers creatius que es portaran a terme dissabte 7 de juny al passeig de les Palmeres.

Com cada any, paral·lelament a les actuacions musicals, el Minipop oferirà diferents activitats ideades i dinamitzades per joves artistes locals amb  l’objectiu d’apropar l’art contemporani als petits i als adults que els acompanyen i reivindicar el talent dels creadors locals.

Enguany, amb la convocatòria, es busca obrir el Minipop a tots els artistes i creadors interessats, que hauran de presentar les seves propostes a l’Oficina i de Turisme de Tarragona (carrer Major, 37), a partir d’avui dilluns, 10 de març, i fins el dia 11 d’abril.

Els tallers s’adrecen a un públic d’entre 3 i 10 anys i cada activitat pot anar dirigida a una franja d’edat concreta. La durada ha de ser de 10 a 15 minuts per grup i cada torn tindrà entre 10 i 15 participants. L’objectiu és que els participants comparteixin una experiència creativa i coneguin el treball de l’artista que s’amaga darrera de cada taller.

El jurat, que escollirà un total de dotze tallers, està format per Sílvia Iturria, professora de l’Escola d’Art i Disseny de Tarragona; Laia Marín, coordinadora dels tallers creatius del festival; Nuria Serrano, directora del Minipop, i dos representants dels sponsors. El 28 d’abril es publicaran la seva decisió al bloc i es contactarà personalment amb cadascun dels seleccionats. Els talleristes rebran una compensació econòmica de 150 euros per activitat i es farà difusió de la seva obra i treball a través dels canals de comunicació del Minipop.

Podeu consultar la documentació i les condicions a les bases clicant l’enllaç de sota. En cas de consulta o dubtes respecte a les bases us podeu dirigir al correu electrònic tallers@minipop.net o bé al telèfon 625597190.

Bases de la convocatòria dels tallers creatius