Un món de joguines a la Rambla Nova

Teixint la Xarxa Minipop amb les llanes de Tricot&Craft
9 abril, 2014
The Free Fall Band, Guille Milkyway dj, l’Orquestra Fireluche i Doble Pletina encapçalen el cartell del Minipop
10 abril, 2014
Mostrar tot

Un món de joguines a la Rambla Nova

gascoVoleu jugar una mica? El nostre mecenes d’avui és un expert en la matèria. I no és precisament una criatura! Gasco Joguines té una història de més de 140 anys. El 1870 la primera generació es va començar a dedicar a la venda ambulant de productes d’obra com plats i cassoles de terra i avui la quarta generació té set establiments de joguines que reparteixen il·lusió per Tortosa, Amposta, Deltebre, Vinaròs, Valls, Tarragona i la Ràpita.

I potser us preguntareu… Com es passa d’una botiga d’estris de casa i cabassos de palma a un món de joguines i regals? Doncs amb molt d’esforç, dedicació, ganes i passió per una feina que els encanta. Heu vist com riu el seu logo?

gasco3Resulta que als anys 50, la segona generació de la família va començar a introduir les joguines com a complement de cara a les èpoques nadalenques. A la dècada dels 90 ja era una secció important dins del negoci. I amb el canvi de segle tots els plats, olles, taules i cadires són de joguina.

I aquí els tenim! A Tarragona els trobareu a la Rambla Nova, 106. En aquesta botiga, inaugurada el 2012, sempre estan a punt per oferir una atenció personalitzada en un ambient agradable i ajudar a fer feliços els més petits. Estan compromesos en l’educació, l’aprenentatge i l’entreteniment i reivindiquen el joc com un dret dels infants.

El joc és clau en la formació de les persones, pel desenvolupament de les capacitats motores, intel·lectuals, creatives, afectives i socials. Però sobretot és la sal de la vida!

Doneu un cop d’ull al catàleg de primavera.Hi ha tantes coses boniques i divertides que no sabreu què triar. Nosaltres ja tenim el castell de la pàgina 52. Ens ha robat el cor.