La revista de les futures mamis i les supermamis de Tarragona

The Free Fall Band, Guille Milkyway dj, l’Orquestra Fireluche i Doble Pletina encapçalen el cartell del Minipop
10 abril, 2014
Teniu mocs a casa? Inspira’t Fisioteràpia!
12 abril, 2014
Mostrar tot

La revista de les futures mamis i les supermamis de Tarragona

revistamumTé sis mesos, està feta amb molt d’amor i és monímissa! Encara no coneixeu la revista de les futures mamis i supermamis de Tarragona? Mum’s Mgz (http://www.mums.cat) és actual, cuidada, compromesa amb la criança i micromecenes del Minipop. És una revista gratuïta, amb un look una mica Tecletes i feta a la nostra mida.

revistamum2La mare de la criatura és Laura Aresté i l’origen i inspiració de tot plegat la seva filla Ariadna. La nena va néixer el 18 d’octubre de 2012 i la revista onze mesos més tard. Inundada de dubtes sobre l’embaràs i la criança, Aresté va tenir el somni de publicar una revista que parlés de tot el que comporta la maternitat i crear una xarxa de mares conscients de la importància del seu paper i disposades a canviar el món.

Però Mum’s és un projecte personal per compartir, una aventura oberta a totes les mares i professionals que vulguin escriure sobre les seves vivències i els seus coneixements.

I ja tenim a les mans el número d’abril. Hi trobareu informació i experiències sobre els còlics, la lactància induïda, la musicoteràpia, la introducció d’aliments i els hàbits saludables, els vòmits i nàusees durant l’embaràs, el massatge perienal o el part a l’aigua. I no us perdeu l’espai de cuina creativa de la Paula de L’Espiga d’Or i l’agenda mensual d’activitats familiars!

Els nens no vénen amb les instruccions, però Mum’s us pot ajudar molt 🙂