Calçats a Bastida Peuets per saltar i ballar a l’última moda

Teniu mocs a casa? Inspira’t Fisioteràpia!
12 abril, 2014
El fan de la setmana!
13 abril, 2014
Mostrar tot

Calçats a Bastida Peuets per saltar i ballar a l’última moda

logo_bastidaAvui és Diumenge de Rams i estem més contents que un nen amb sabates noves perquè ens hem calçat a Bastida Peuets, que a més de ser mecenes del Minipop té primeres marques com Reebok, Mustang, Le Coq Sportif, Camper o Chico per grans i petits! (del número 18 al 41 a Tarragona i fins el 46 a la resta de botigues).

I ja pensant en el festival, nosaltres ens hem quedat unes Mustang de la línia esportiva funners. Ens encanta la seva estètica retro i vintage i són ideals per saltar i ballar sobre l’última moda! Però, de fet, us hem de confessar que ens hauríem emportat tota la botiga. Ens agradaria ser un centpeus per poder-nos posar un munt de sabates xules.

funnersPerquè també hem vist unes sneakers desenfadades i divertides amb estampats florals o de ganxet que ens han robat el cor. Per no parlar de les sandàlies, les sabates de taló, els botins o les botes. O la col·lecció sencera de Mustang Originals, casual i fabricada amb materials naturals. Quedeu avisats! Si no voleu comprar, tapeu-vos els ulls, són irresistibles!

Ah! I a més de tenir les millors sabates, a Bastida hi ha uns assessors excepcionals que us ajudaran a decidir.

La sabateria, fundada el 1939, és a Tarragona (Sant Agustí, 7), Reus (Galera, 12 i 13) i Cambrils (Mossèn Joan Batalla, 10) i durant el festival ens portaran les seves menorquines i sandàlies al passeig de les Palmeres.