Ser Ioga, un espai pensat pel teu benestar

Els ocellets del Minipop volen a la biblioteca!
19 abril, 2014
El Minipop es promociona amb vermuts musicals a Tarragona, Lleida i Valls
22 abril, 2014
Mostrar tot

Ser Ioga, un espai pensat pel teu benestar

serioga1El nostre estil de vida ens porta anar sempre accelerats, no parem. La feina, la casa, la família, etc. i arriba la nit i t’adones que no has tingut ni un instant per tu, a més, hi ha moments del dia que necessitaries fer un OMMMMMM en majúscules. Doncs no t’ho pensis més, i busca’l!

A la Xarxa, ja l’hem trobat i es diu Ser Ioga, un espai per a tots, on fomenten l’autoconeixement i la consciència del ser. Poder ser un mateix en un entorn de benestar i pau interior. L’essència del centre és el ioga, tot i que creuen que els camins de l’autoconeixement i el benestar són infinits, per això ho complementen en diverses activitats.

serioga2Hi ha classes de Kundalini Ioga, una ciència ancestral per entendre la realitat i la totalitat del ser, Meditació 3Q un mètode per enllaçar la meditació amb la vida quotidiana, Ioga per a Joves d’entre 12 i 15 anys en grups reduïts, Biodansa una teràpia on a través del moviment podem treballar les nostres emocions per poder portar una vida més tranquil·la, més fluida, sent nosaltres mateixos sense limitacions ni imposicions exteriors.

Al llarg de l’any imparteixen diversos cursos i tallers de REIKI, Meditació amb bols de quars, Constel·lacions familiars o Acroyoga. També inclou un servei de Fisioteràpia i Nutrició amb teràpies naturals i dietètica personalitzada. No cal dir que totes aquestes activitats i serveis les realitzen un equip humà de professionals amb llarga experiència en el seu camp.

A més, si no saps que fer i no encara no t’has decidit, durant l’any realitzen al Parc del Francolí, Ioga a l’aire lliure gratuït, només cal que portis tovallola o estoreta i alguna cosa per tapar-te, i moltes ganes!!!

Animeu-vos i entreu a la seva plana web www.serioga.com per conèixer el centre molt millor, i no oblideu que per als assistents del Festival Minipop ofereixen matrícula gratuïta.

Ara ja no teniu excusa!!!!