Tres, dos, u… el Minipop ja està en marxa!
23 abril, 2014
El Batxillerat a Lestonnac-L’Ensenyança!!
25 abril, 2014
Mostrar tot

De tot i més, a El Lloro

Per la tieta, per la iaia, pel teu xicot, per aquell amic, pel més menut de casa… A El Lloro, al carrer Governador González número 18, hi tenen de tot i més per fer els millors regals. Si us agraden les coses originals, divertides i, sobretot, sobretot, diferents, no podeu deixar de visitar aquesta botiga que, en només tres anys de vida, ja s’ha convertit en un referent imprescindible a la ciutat. Enguany, han tornat a apostar fort pel Minipop i, a banda de ser un punt de venda d’entrades del festival, també han decidit sumar-se novament a la xarxa de mecenes que ajuden a fer-lo possible.

La comanda en Melcior Bustos, que continua cercant arreu del món els productes més autèntics per oferir-los a la seva cada vegada més fidel clientela. L’ajuda un equip de venedors que sap aconsellar amb eficàcia perquè tothom encerti la tria.

Coincidint precisament amb el seu tercer aniversari, El Lloro ha canviat el seu logotip i ha posat en marxa la versió on line de la botiga perquè els que són més lluny també hi puguin comprar, com molts els demanaven, o pels que s’estimen més fer la despesa còmodament per internet, tant se val.

Les bosses italianes Obag ja els arribat amb la bonança de la primavera. Eminentment pràctiques, van triomfar l’any passat i, ara, tornen a les lleixes de la botiga amb uns colors tan bonics que fan difícil triar-ne una! Si sou viatgers incansables també us pot interessar una altra de les seves darreres adquisicions: un mapa del món gegant de 210×130 de feltre perquè hi aneu marcant els indrets que heu visitat i, és clar, els que encara us falten per anar a veure!

Ràdios portàtils de cartró, salers i pebrers amb forma de robot, rellotges de polsera que funcionen amb la llum del sol, joieria d’autors del territori, tota mena d’objectes per als fanàtics de Batman o d’Starwars, la millor selecció de productes de Mr. Wonderful, barrets i fulards que us faran anar súper elegants, una acurada selecció de bosses i bitlleters pels que es deleixen per les motos Vespa… Ja us ho hem dit al principi, de tot i més per fer content fins al més exigent.

Si hi aneu, us atraparà la seva oferta. Ves que no acabeu fent-vos un autoregal!