El Batxillerat a Lestonnac-L’Ensenyança!!

De tot i més, a El Lloro
24 abril, 2014
Decorant el Minipop
26 abril, 2014
Mostrar tot

El Batxillerat a Lestonnac-L’Ensenyança!!

lestonnac1Arriba el moment que els nostres fills es fan grans i han de començar a decidir què volen estudiar i en què volen ser grans professionals i sobretot la millor escola on realitzar-los. I aquí a la Xarxa Minipop us presenten un dels nostres mecenes que és una opció a tenir en compte, el col·legi Lestonnac-L’Ensenyança.

Per això, el dia 29 d’abril a les 7 de la tarda realitzaran la jornada de portes obertes de Batxillerat, on s’explicaran les modalitats que s’imparteixen, la gran diversitat d’itineraris a escollir i les diferents matèries, que els hi donarà la possibilitat d’entrar a qualsevol dels graus universitaris. No us ho podeu perdre, si voleu conèixer de prop una de les millors escoles de Tarragona.

lestonnac2Aquí us en fem cinc cèntims de la seva professionalitat i la seva manera d’entendre la recta final abans de començar el que serà el futur dels nostres fills.

A tots els alumnes de Batxillerat se’ls hi fa una entrevista personalitzada on dissenyen el seu propi itinerari formatiu, que se segueix durant tot el Batxillerat amb una tutora. L’anglès, idioma importantíssim actualment per poder exercir qualsevol professió, és bàsic en aquesta escola i no només millorant l’expressió escrita, sinó que l’expressió oral es complementa amb professorat nadiu i a més, tots els alumnes tenen la possibilitat d’examinar-se a la mateixa escola dels certificats B1, B2 o C1 per la Universitat de Cambridge.

A Lestonnac-l’Ensenyança els precedeix una gran trajectòria en el món de l’ensenyança, per aquest motiu és una opció que hem de tenir en compte quan es tracta del futur dels nostres fills.

I per als més petits de casa si no sabeu a quina escola bressol podeu anar, Lestonnac inaugura la seva Llar d’infants per al pròxim curs 2014/15, amb serveis per a totes les mides. Servei de mitja pensió, berenar, horaris adaptats a les necessitats de cada pare, un equip de professionals amb llarga experiència en el món de l’educació infantil, pàrquing per cotxets, les mesures de seguretat més innovadores, anglès per P1 i P2, etc. Però no us preocupeu que això només és un avançament, aviat us ampliarem la informació.

Penseu que la preinscripció serà del 5 de maig al 12 de maig, no us n’oblideu!!!