Una caseta de productes ecològics i artesans per la criança natural

Decorant el Minipop
26 abril, 2014
L’alegria de viure, pares i fills amb salut
27 abril, 2014
Mostrar tot

Una caseta de productes ecològics i artesans per la criança natural

cartell botiga def 1Heu pujat mai a la Caseta de l’Arbre? És un lloc màgic, ple de tresors, somnis, aventures i històries fantàstiques! Els ocellets del Minipop ja han fet nius a les branques i no paren de cantar. Els tenim revolucionats amb el descobriment d’aquesta botiga de productes al voltant de la criança i la maternitat conscient que ja forma part de la Xarxa. I no n’hi ha per menys!! Nosaltres ja fa temps que la coneixem i de tant en tant ens hi enfilem a buscar cosetes úniques, ecològiques i molt xules. I vosaltres? Encara no hi heu entrat? No sabeu el que us perdeu! Passeu, passeu, benvinguts al paradís!

El camí és molt fácil! Pcasetaarbre2er arribar-hi us heu de posar davant de l’ordinador i teclejar http://www.lacasetadelarbre.cat o anar al camí de Riudoms, 8, de Reus. Dins de la caseta hi ha productes ecològics com bolquers de roba o biodegradables, una selecció de les millors marques de cosmètica natural per a nadons, titelles de paper reciclat i joguines ecològiques i artesanes. I també hi trobareu portabebès ergonòmics ideals pel Minipop, sostenidors i roba de lactància i robeta i accessoris per infants de fins a 3 anys.

De seguida us adonareu que és més que un establiment. Us poden assessorar sobre quin portabebès escollir i com fer-lo servir correctament, informar-vos sobre els diferents tipus de bolquers de roba existents al mercat i els avantatges de cadascun d’ells, posar-vos en contacte amb una doula i fer-vos partíceps de les moltes activitats que s’organitzen a la seva botigueta, acollidora i plena d’encant.

Entre les xerrades i tallers que solen organitzar hi ha un curs de massatge infantil per a nadons, una activitat sobre higiene nasal infantil, presentacions d’escoles de pares i mares i, per descomptat, tallers de portanadons i xerrades sobre bolquers de roba.

Si teniu l’oportunitat no deixeu de visitar-la. Agraireu  l’atenció personalitzada i l’encís que desprenen les joguines de fusta, l’alegria dels pitets artesanals i la bellesa dels sonalls fets de vímet. Doneu una ullada a la seva página web, on a més de consultar l’agenda també podreu veure quin és el producte seleccionat per gaudir d’un 10% de descompte durant el mes en curs.

I atenció perquè aquesta tarda (de 18 a 20 hores) els trobareu a la planta baixa del Pallol de Reus estenent bolquers per apropar aquesta opció ecològica i sostenible a les famílies i donar suport al canvi simultani de bolquers de roba que s’ha fet aquest matí a nombrosos punts de tot el món.