L’alegria de viure, pares i fills amb salut

Una caseta de productes ecològics i artesans per la criança natural
26 abril, 2014
Tarragona fa un vermut de Minipop
27 abril, 2014
Mostrar tot

L’alegria de viure, pares i fills amb salut

holos2Moltes vegades ens trobem que no sabem que li passa al nostre fill, és molt neguitós, es posa malalt sovint, té pors, o fa moltes rebequeries. Tot i que el primer que fem és pensar que és l’edat, moltes vegades pot anar més enllà i no ho sabem. I és que l’educació dels petits sovint planteja reptes i dubtes. A la Xarxa Minipop ens fa costat un mecenes que aquesta és una de les seves especialitats, el centre Holos de Tarragona, on es contempla la relació de pares i fills com un espai d’aprenentatge i creació mútua.holoslogo

Així que, tot i que fem sempre el millor per als nostres fills, sovint respectar la individualitat de l’infant, educar posant límits, estimular la confiança en ell mateix i els seus recursos, és una tasca responsable i delicada per nosaltres, els pares. A Holos disposen d’un equip de professionals qualificats, amb una mirada holista de la salut i de l’ésser humà que poden ajudar tant als nostres fills com a nosaltres, els pares.

El ventall de serveis que ofereixen és ampli. Trobem la medicina i l’homeopatia, per tractar, entre d’altres, la predisposició a emmalaltir dels infants i adults des de l’aspecte físic, detectar a temps intoleràncies alimentàries que ens pot estalviar moltes itis com les faringitis, otitis, bronquitis…. o l’aspecte emocional: neguits, pors, inseguretats… Psicologia infantil i familiar, on el suport dels seus professionals pot gestionar el món emocional i relacional de l’infant ric, ample i complex. Constel·lacions familiars i pedagogia sistèmica, una mirada als vincles del petit i als seus recursos. La cinesiologia i aprenentatge per detectar les possibles disfuncions com potser la dificultat de lectura o els reflexos primaris. L’osteopatia pediàtrica i per adults, que potser un bon acompanyament en el creixement i en l’aprenentatge.

holos1I per acabar, com a pares sabem que una correcta i adequada alimentació és essencial per a la vida dels nostres fills. A Holos, també, i per això ofereixen el servei de nutrició i dietètica per a tota la família.

A més, organitzen tallers i espais de formació per adults, ja que, tot el que el pare i la mare aprenen és molt fàcil que el fill ho incorpori.

Ja ho sabeu, cuidant-nos com a pares, cuidem millor els nostres fills!

Podeu consultar les activitats i tallers d’estiu clicant aquí.