Minimum, per vestir de dalt a baix tota la família

A Montse Timoneda Clínica Dental el més important ets tu i la teva boca
30 abril, 2014
lauraStrada Interiors, espais amb personalitat
2 maig, 2014
Mostrar tot

Minimum, per vestir de dalt a baix tota la família

De tota la vida. Hi ha botigues que ens acompanyen des de fa tant temps que ens costa desvincular-les als nostres primers records. Hi són per cobrir les necessitats quan tenim una criatura, quan comença a anar a l’escola, quan fa una estirada i hem de córrer a comprar-li mitjons nous! La referència es diu Minimum i té dos establiments a Tarragona (Gobernador González, 16 i Unió, 11) i un a Reus (Barreres, 4-6).

Enguany, de nou, la botiga imprescindible dels imprescindibles, ha tornat a apostar per fer créixer el Minipop, fent de mecenes del festival.

El personal de Minimum us assessorarà eficaçment per trobar allò que busqueu per vestir tothom de casa de cap a peus. Tenen una àmplia selecció de roba per a nadons i per a nens i nenes de fins als 16 anys. Corseteria i llenceria, roba interior i pijames per què ningú de casa es quedi sense lluir el més que més li escau. I, indubtablement, és el lloc de referència on trobar-hi bates i uniformes escolars. Vaja, totes les peces bàsiques per vestir absolutament tota la família.

Minimum-logoSón molts anys els que la família Figueras lidera aquest establiment. De fet, cal remuntar-se a l’any 1929 per posar data a l’obertura del primer establiment a la nostra ciutat. D’aquella primera botiga Figueras, en va acabar sorgint Minimum que hores d’ara continua conservant amb orgull un lema que deixa clares les seves intencions: “aconseguir la satisfacció del client mitjançant la diversitat de producte al millor preu i la qualitat en el servei”.

Si voleu fer un tastet dels seus productes, podeu consultar la seva web. Us diríem que us hi acostéssiu a conèixer-la, però en realitat segur que no trigareu gaire a fer-hi una visita per comprar-hi un imprescindible!