Hansel&Gretel, un espai per endolcir la teva vida

lauraStrada Interiors, espais amb personalitat
2 maig, 2014
Puericultura Vallès, tot un món per als més petits
4 maig, 2014
Mostrar tot

Hansel&Gretel, un espai per endolcir la teva vida

hanseligretel2Tots coneixem el conte de la casa de gominoles, i segur que no hi ha ningú que no hagi pensat alguna vegada que tant de bo existís de veritat, sobretot els més petits i llépols de casa. A la Xarxa Minipop tenim un mecenes que tot i que no està fet de xocolata i gominoles, et fa sentir com si ho fos, estem parlant de Hansel&Gretel. Un espai on pots trobar des d’una divertida gominola fins a l’organització de l’esdeveniment que desitgis.

logo hanselgretelAquest petitó establiment té un ampli assortit de les coses que més els agrada als petits, però amb un toc molt original, aranyes de colors, bob esponja, nines de sucre, … Que a les mans de la seva propietària, l’encantadora Olga, prenen vida per transformar-se amb divertits pastissos per a aniversaris o en bosses per regalar totalment personalitzades. Els més grans, hi trobaran pastes, pastisseria i rebosteria artesanal, és l’únic lloc de Tarragona on es pot trobar la famosa coca de xocolata dels Pallaresos o les coques salades de Perafort, no us fa venir aigua a la boca?

hanseligretelPerò això, no és tot. Hansel&Gretel va més enllà i organitza esdeveniments molt especials com batejos, bodes, comunions, aniversaris, sopars d’empresa i fins i tot per particulars, sempre de manera original i creativa. Tu només has de pensar en el dia, la data i els convidats i la resta ho posa Hansel&Gretel. El càtering, el fotògraf, el pastís, l’animació, etc. A més, s’adapten totalment al teu pressupost i al que tu vols fer, què més pots demanar?

Si vols artesania, qualitat i gaudir d’una experiència única apropa’t a l’Avda. Maria Cristina, 32 de Tarragona o bé truca al 601190778