Què passarà dissabte 7 de juny?

Lestonnac-L’Ensenyança obre la seva Llar d’Infants pel pròxim curs
7 maig, 2014
Banjim Banjam serà el protagonista de la festa de presentació del festival Minipop a Valls
7 maig, 2014
Mostrar tot

Què passarà dissabte 7 de juny?

Free Fall BandAquesta nit hem somniat que després d’una nit màgica ens havíem posat al llit i en tancar els ulls ballàvem descalços a Londres i compartíem carmanyola en una escola de Mumbai. I ens hem despertat un dia 7 com avui però del mes de juny per començar el dia més gran del Minipop. Tot plegat sembla molt estrany però té la seva explicació! Estem a un mes just del segon dia de festival i tenim el cervell revolucionat. Per això avui us parlarem del 7 de juny! Orquestra Fireluche

Voleu saber què passarà dissabte? El dia començarà tranquil al Serrallo amb els viatges en golondrina (que enguany es realitzaran sota reserva prèvia) i un taller al Museu del Port. Fins i tot potser tindreu temps d’aprofitar els avantatges de la polsera del festival. Tindreu entrada gratuïta als museus de ls ciutat i descomptes i promocions directes a diferents establiments de la Xarxa Minipop!

I a la tarda, prepareu-vos perquè tenim un programa de traca i mocador! Com sempre, la música serà l’eix principal del dissabte al passeig de les Palmeres. El súper-cartell enguany està format per l’Orchestra Fireluche, Oslo, Guille Milkyway Dj, Doble Pletina, The Free Fall Band i els DJ’s residents Superpanda’s. Un concentrat de luxe per assaborir en familia.

Guille MilkywayA l’oferta musical s’hi sumen les propostes presentades pels joves creadors per a la realització dels tallers creatius. L’objectiu d’aquests tallers és fer aflorar la creativitat  de petits i grans i descobrir l’artista i l’obra que s’amaga darrera cada taller. I els més menuts tindran també el seu racó amb una programació adequada a les seves necessitats. L’Espai Nadó- Espai Tecletes ens proposa activitats de lectura, de creació, de descans i de moviment. És un espai pensat per la diversió i també per la relaxació. Ens els propers dies us podrem explicar més detalls dels tallers seleccionats.