Teatre, modernisme aborígen i un brindis sota les palmeres per acomiadar el Minipop

Banjim Banjam serà el protagonista de la festa de presentació del festival Minipop a Valls
7 maig, 2014
Un lloc ideal per créixer, riure, aprendre i ser feliç
8 maig, 2014
Mostrar tot

Teatre, modernisme aborígen i un brindis sota les palmeres per acomiadar el Minipop

engrunaD’aquí a un mes exacte estarem vivint l’últim dia del festival. O no? Encara no heu comprat l’abonament? Nosaltres no ens ho perdríem per res del món! Per esvair tots els dubtes i deixar-vos sense excuses, avui repassem el programa de la tercera jornada del Minipop.

El diumenge 8 de juny al matí el recinte de les Palmeres acollirà la representació teatral de l’obra “El perquè de les coses” de la companyia ENGRUNA Teatre gràcies a col·laboració amb CAIXAFÒRUM.

És una proposta adreçada a un públic de 2 a 8 anys, protagonitzada per l’Ares, una rodamón que ha viatjat per tot el món. Els rodamóns són persones que viuen al carrer i que senten i veuen moltes coses però a qui la gent no fa massa cas. L’Ares és una dona molt sàvia que s’estima molt als nens. Sempre que se’n troba algun l’hi explica les històries més fantàstiques que mai t’haguessis imaginat. El seu carro ple d’andròmines amaga els objectes més sorprenents. Pareu atenció i escolteu… l’Ares ens descobrirà un munt de coses.

La programació de diumenge s’acabarà amb un vermut musical amb la sessió modernista de Carles Belda i la seva aposta pels sons de la dècada daurada del pop, els anys 60, a més d’un espai dedicat als jocs tradicionals, tallers creatius adreçats a petits i grans i alguna altra sorpresa que desvetllarem més endavant. Brindarem sota les palmeres per l’estiu que comença!