Escola Bressol YoNi, un món d’aprenentatge a través de la creació i la innovació

Un lloc ideal per créixer, riure, aprendre i ser feliç
8 maig, 2014
Les dues cares de Carles Belda
9 maig, 2014
Mostrar tot

Escola Bressol YoNi, un món d’aprenentatge a través de la creació i la innovació

yoni1Mentre veiem com s’apropen les dates del Festival Minipop, la Xarxa cada vegada es va fent més gran, gràcies a mecenes com l’Escola Bressol YoNi, que repeteix per segons any consecutiu, ajudant a fer realitat aquesta festa de petits i grans.

I és que de petits n’entenen molt, perquè des de fa més de 30 anys any rere any els han acompanyat en els seus primers anys d’aprenentatge a través d’un projecte educatiu innovador i creatiu a Tarragona, que aconsegueix que desenvolupin la seva personalitat, afectivitat, respecte i aprenguin a experimentar en un entorn saludable i adequat i sobretot siguin feliços.yoni2El dia s’omple de jocs, per tal d’acumular experiències i vivències, de música per conèixer el seu propi cos cantant i ballant, de contes, titelles o ombres xineses per estimular la imaginació i crear l’hàbit de lectura, i d’extraescolars com el teatre o la piscina per gaudir de noves experiències. I la seva curiositat, la fan servir perquè observin, descobreixin, enraonin i memoritzin, i sobretot que s’ho passin molt, molt bé fent-ho. A qui no li agrada que aprenguin així?

A més, aprenen el respecte per la natura i els animals de la manera més increïble, sembrant, regant i recollint els fruits de l’hort i alimentant i recollint els ous del galliner que tenen al jardí de la llar d’infants.

yoni3

Tot de la mà d’un equip d’educadores súper professionals i encantadores que s’aboquen en aconseguir que els nostres petits es diverteixin, aprenguin i gaudeixin d’anar a l’escola.
Què més podem demanar?

Per més información podeu entrar a www.escolabressolyoni.com o bé trucar al telèfon 977 216153.