S. Morris produccions, filmant els petits detalls de la vida

Les dues cares de Carles Belda
9 maig, 2014
Comença la diversió al nou Xiquiparc El Circ de Tarragona!
11 maig, 2014
Mostrar tot

S. Morris produccions, filmant els petits detalls de la vida

La vida està feta de petits moments, sovint màgics. El criteri, el bon gust i la professionalitat són marca de la casa a S. Morris produccions, que treballa darrere la càmera per capturar-los amb precisió. Un casament, una festa familiar, l’arribada d’un nadó… Els ulls d’aquesta petita empresa familiar capten amb delicadesa cada detall perquè sigui impossible oblidar-lo.

Tant ens agrada la seva feina que, enguany, han estat els encarregats de filmar l’espot de la IV edició del Minipop que els ha permès desplegar la seva creativitat combinada, és clar, amb la d’uns grans actors: l’equip Minipop en estat pur i amb la vergonya a les butxaques! Si encara no ho heu fet, podeu veure’l a aquest enllaç. El seu vincle amb el festival no acaba aquí i per segon any consecutiu, aposten per fer-li costat com a mecenes. 

Malgrat la seva joventut, a S. Morris produccions, porten anys en el món dels projectes audiovisuals. Estan especialitzats en l`àmbit publicitari i la comunicació empresarial, on despleguen el seu extens repertori, realitzant des de la proposta inicial de programes i guions, fins el desenvolupament de continguts, passant per la gravació i postproducció del material audiovisual.

L’enregistrament professional d’espectacles de teatre, música, dansa, de grups musicals, d’equips esportius… també és una altra de les tecles que toca la productora S. Morris. S’encarreguen de gravar-los i postproduir-los fins que caben en un DVD del qual dissenyen la caràtula i la galeta. Un record inoblidable, però també una manera de fer-se conèixer i publicitar-se.

Tot plegat sense deixar enrere una plataforma de comunicació importantíssima. Tant, que si no fos així, no estaríeu consultant-la ara mateix. Si teniu algun projecte audiovisual per internet, ells són l’equip que busqueu. Són especialistes en webtv i vídeos virals, en posicionament a les xarxes socials i en dissenyar espais a la xarxa.

En definitiva, en el camp audiovisual, no hi ha cap repte impossible per S. Morris produccions. Van néixer per crear productes audiovisuals i fotogràfics de qualitat i responen de manera àgil i personalitzada a qualsevol de les demandes que se’ls presenten.

Si us heu quedat amb ganes de veure com treballen, no deixeu de consultar la seva web www.smorris.tv.