Comença la diversió al nou Xiquiparc El Circ de Tarragona!

S. Morris produccions, filmant els petits detalls de la vida
10 maig, 2014
El Minipop sonarà així!
11 maig, 2014
Mostrar tot

Comença la diversió al nou Xiquiparc El Circ de Tarragona!

circcircuitUs xiflen el llits elàstics, els tobogans i aquells parcs infantils tovets de dos nivells?I capbussar-vos entre pilotes de colors? I jugar a futbol o bàsquet? I els bons berenars? I les festes d’aniversari? I els tallers, i les discoteques, i els contacontes? Sabeu que hi ha un espai on podeu fer tot això i molt més? Acaba d’obrir les portes el Xiquiparc El Circ de Tarragona. I avui som diumenge! Visca! Senyores i senyors, comença la diversió!!!

És al carrer Smith, 77 (al costat del Parc Central). Nosaltres ja hem estrenat la pista i ens ho hem passat genial. Obren 6 dies a la setmana, de dimarts a diumenge, amb servei de cafeteria i esmorzars. I si hi aneu cinc dies, el sisè us sortirà gratis. 

circlogoA més, tots els dimarts i els dijous hi ha tallers didàctics. Goma eva, pintacares, globoflèxia i altres manualitats perquè us ho passeu súper bé!

circbar2

Si voleu, també hi podeu celebrar un aniversari inoblidable amb una tarda de jocs i una oferta de menús per tota la família.

I atenció perquè si esteu fent equilibris per lligar els mesos de vacances, heu de saber que han preparat un casal d’estiu del 23 de juny a l’1 d’agost perquè us divertiu i feu molts amics. El Casal és de 9 a 13 hores i costa 45 euros la setmana. Conta-conte en català, castellà i anglès, activitats didàctiques, jocs, pel·lícules i ballaruca per tothom! Seguiu-los al facebook i no us en perdreu ni una.