El Minipop selecciona 12 tallers creatius per la seva quarta edició
13 maig, 2014
Submergits en un mar de contes
15 maig, 2014
Mostrar tot

Entre copes i vinyes

OLYMPUS DIGITAL CAMERAEntrem a la recta final dels preparatius del festival Minipop, els nervis ja comencen està molt presents aquests dies, i hi ha moments que necessitem una mica de relax per arribar al festival amb les piles recarregades. I què millor per fer-ho que prenent una copa de bon vi del Celler Coma d’en Benet de Gandesa?

Aquest celler que repeteix com a mecenes de la Xarxa Minipop, és fruit de la gran tradició vinícola de la família Fuster Amades, amb més de 60 anys elaborant vins de qualitat de la DO Terra Alta i on la garnatxa blanca té un paper destacat.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAEls seus vins són tots ecològics i provenen de les quasi 30 has de garnatxes blanques i negres, cabernet, merlot, viognier o syrah que hi tenen al terme de Gandesa, enmig de les quals es troba el seu celler, on s’elaboren, manipulem i es guarden els seus vins, el Dardell i el Prohom. Allí hi trobem la seva Tast Room, l’espai idoni per degustar-los i relaxar-nos davant d’un paisatge de vinyes que no te preu. Us ho imagineu? Nosaltres sí.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAPer aquest motiu, us aconsellem que no perdeu l’oportunitat de tastar-los. Cadascun d’ells és diferent gràcies a les perfectes combinacions de les diverses varietats de raïm. El Dardell Blanc, amb un predomini total de la garnatxa blanca, el Dardell Negre, amb un 50% de garnatxa negra i syrah, i el Dardell Barrica 2009, un criança amb una combinació perfecta de diferents varietats. Tampoc podeu deixar de fer una copa del Prohom Blanc, amb un 70% de garnatxa blanc barrejada amb viognier i roussane, i el Prohom Negre, el seu vi més innovador amb syrah, garnatxa, cabernet sauvignon i merlot. Una delícia de vins.

Pels amants del bon vi, us recomanem realitzar les visites per a grups reduïts de les seves vinyes, el seu celler per acabar amb un tast dels seus vins. La visita és gratuïta i si voleu més informació, podeu entrar al seu web o trucar al telèfon 977 234665.