Submergits en un mar de contes
15 maig, 2014
La invasió subtil del Minipop i altres pòsters
16 maig, 2014
Mostrar tot

Fem unes tapes al Lola?

Quan tens canalla, sortir a fer un àpat fora de casa pot convertir-se en tota una aventura. O no. Hi ha restaurants i restaurants que et fan sentir gairebé com si fossis a casa. Llocs, en definitiva, on no et canses d’anar-hi acompanyat de ‘petits especialistes en croquetes’. Aquest és el cas del Lola Tapes, on tracten als clients amb la mateixa cura que cuinen els seus plats,  els mimen tant com si fossin de la família i se n’acaben fent amics. Amb els nens, a més, hi tenen la mà trencada.

Situat a la cèntrica plaça de la Font, el restaurant que regenten la Ivone i en David té el privilegi d’haver entrat enguany a la llista de restaurants Km0 de Slow Food. I és que hi serveixen cuina de proximitat, amb productes ecològics que fan que puguis cruspir-hi coses tan rebones -a banda de les croquetes, és clar- com el pop a la brasa amb patates i romesco, els ous remenats amb llangueta o morralets, els sonsos, la sèpia amb mandonguilles, les patates braves, l’amanida de tomàquet amb ventresca de tonyina o els nous plats que acaben d’incorporar a la seva renovada carta… Bé, parem, parem que acabareu llepant la pantalla de l’ordinador! Tot plegat acompanyat d’un amplíssim ventall de vins ecològics i biodinàmics que segur que us encantarà tastar.

En David i la Ivone són uns incondicionals del Minipop des de la seva primera edició. Enguany, la seva aposta és un brunch de comiat del festival. Diumenge, 8 de juny, a partir de les 13.30 h tothom qui vulgui podrà tastar-hi el seu menú especial Minipop. Tres tapes i una beguda per 10,50 €. Us resistireu a venir a compartir aquest àpat tan especial a la seva terrasseta? Per fer-ho, només cal que reserveu tot fent-los un truc al 977 212 579, un correu a lolatapas@hotmail.com o anant-los a veure uns dies abans.

Compte, us avisem, si hi aneu a treure el nas vigileu. Segur que cau alguna de les seves estupendes tapes!