Entre copes i vinyes
14 maig, 2014
Fem unes tapes al Lola?
15 maig, 2014
Mostrar tot

Submergits en un mar de contes

2014_05_06_maquetacio_outEns hem submergit en les profunditats d’un mar de contes! Voleu venir amb nosaltres? Només cal que us poseu unes catiusques i pugeu a bord d’un batiscafo. Com? Hi ha una manera molt senzilla d’aconseguir-ho sense moure’s del sofà! Les pàgines del llibre “Batiscafo al mar” us portaran fins a un món de fantasia i imaginació i us endinsaran en set contes escrits i il·lustrats per diferents autors.

El preu de venda a les botigues será de 22 euros però el podeu comprar anticipadament aquí amb un descompte de sis euros i les despeses d’enviament gratis. Què esteu esperant?

batisfaforatoliSi abans el voleu tastar, us podeu descarregar un dels set contes, “El ratolí de les golfes”, des d’aquest enllaç i llegir les presentacions de les diferents històries al bloc. Us encantarà. Paraula de Tecleta!

Us donem quatre pistes per començar a imaginar… Agafeu aire i feu un capbussó amb nosaltres. Resulta que Katiusca és una batiscafo avorrida que un dia es veu alliberada pel calamar Humboldt per explorar els fons marins al seu gust. Les seves aventures la porten per coves, grutes i estranys paisatges submarins on topa amb els set contes.

Ebatiscafo2l llibre, que sortirà de la impremta més o menys coincidint amb el Minipop, a principis de juny, forma part d’un projecte més gran de Nick kearney i Cristina Camarena que pretén fomentar la lectura infantil i l’experiència de llegir conjuntament. Estan convençuts que els contes són una eina indispensable per desenvolupar la imaginació i que la imaginació és fonamental per desenvolupar l’empatia entre les persones. Per això, a més de publicar històries increïbles, atractives i xulíssimes, utilitzaran el bloc per comentar maneres de fomentar la lectura, parlar de contes, conversar amb escriptors, pares, professors i altres experts o reflexionar sobre el procés de lectura i de la creació d’un conte, i de la pedagogia de l’alfabetització.

I nosaltres us ho hem explicat aquí perquè no hi podem estar més d’acord i per animar-vos a llegir molts contes i a escoltar molta música amb els vostres fills. I és clar, no podíem deixar de recomanar-vos la cançó més encertada per aquesta aventura al fons del mar. Aquí teniu “Batiscafo Katiuscas” d’Antònia Font, en directe, des del Gran Teatre del Liceu de Barcelona amb l’orquestra, també mallorquina, The New Royal Cuatro Quesos Philharmonic Orchestra. Bon viatge planetari!