Necessitem voluntaris que vulguin fer història amb nosaltres!

Bellesa i benestar, perquè tu t’ho mereixes!!
16 maig, 2014
De què té gust el Minipop?
17 maig, 2014
Mostrar tot

Necessitem voluntaris que vulguin fer història amb nosaltres!

voluntaris3Sou gent compromesa? Us agrada la música? Heu dit sí sí? 😉 Si ho hem entès bé, sou exactament el que necessitem per l’esprint final del Minipop: persones amb empenta i moltes ganes de formar part d’un projecte únic en la seva espècie! Feu-vos voluntaris del festival i viureu una experiència memorable.

Ens voleu ajudar a cridar poooooooop més fort encara? Ompliu aquest formulari amb les vostres dades de contacte, disponibilitat i preferències i envieu-lo a info@minipop.net abans del divendres 23 de maig. Com més serem, més riurem!

javi

Us podem garantir que xalareu al costat de gent molt pintxa, que viureu el festival des de dins i descobrireu els intringulis més divertits, que us trobareu en situacions que mai havíeu imaginat, que coneixereu artistes de l’alçada d’un campanar, que treballareu per un públic genial i moltes coses més. Junts farem història! Ni romans ni res. Minipop! Els nens i nenes tenen moltíssima memòria? O és que vosaltres no recordeu coses de quan no aixecàveu dos pams de terra?

equip1

I per què us necessitem? Doncs ara mateix per enganxar cartells i per preparar tota la instal·lació del passeig de les Palmeres i durant els tres dies de festival per servir begudes, vendre entrades a les guixetes, posar polseres,donar suport a la Laia a l’espai tallers o ajudar-nos en temes de producció i el muntatge.

equip2

Si veniu amb nosaltres coneixereu aquestes boges dels tutús que veieu a les fotos, cantareu darrera la barra amb el Javi i l’Alba, ballareu la conga final amb tot l’equip i, sobretot, fareu un possible que petits i grans comparteixin un cap de setmana de música i cultura contemporània. Falten menys de tres setmanes per tallar la cinta inaugural. Socors! Us hi apunteu?