Exercici i salut, la raó de ser de Zenks

Al Natural Restaurant, cuina sana i natural per petits i grans
30 maig, 2014
Tallers per petits genis de 5 a 11 anys
31 maig, 2014
Mostrar tot

Exercici i salut, la raó de ser de Zenks

zenks web

Arriba l’estiu i totes volem estar amb plena forma per anar a la platja i estirar-nos al sol, oblidant-nos de l’hivern i donant pas als llargs dies de calor, les terrasses, el mar i les vacances. Però també per no deixar-nos de cuidar. I com que a la Xarxa pensem que l’esport sempre és saludable us volem presentar un nou mecenes que aquesta és la seva raó de ser cuidar-nos per dins i per fora, Zenks Training&Health.

Aquest centre situat al carrer Prat de la Riba, 24 de Tarragona, és pioner a la demarcació amb les tecnologies més avançades per fer que l’exercici no sigui un mal son sinó una estona entretinguda. Dirigit per Miquel Puigdevall, tenista d’elit, la seva filosofia es basa que fer esport és fer salut.

zenksPer aquest motiu, ha introduït la innovació a l’esport amb l’armilla d’electroestimulació muscular Miha Bodytec, utilitzada per molts esportistes de renom pels seus entrenaments, amb la qual només amb sessions de 30 minuts setmanals pots aconseguir millorar la teva forma física i un cos saludable, ja sigui per qüestions estètiques (celulitis, treballar parts concretes del teu cos), esportives (millorar la teva técnica, no perdre resistència) o de salut (pot reduir el mal d’esquena crònic notablement). Aquest sistema és apte per totes les edats i nivells de fitness. En totes les sessions tens al teu servei un professional específicament format per aquest tipus d’entrenament que dirigeix i controla el teu programa d’exercicis. Què, ens posem el xandall i ens hi acostem?

A més a les seves instal·lacions també podeu gaudir de plataformes vibratòries d’última generació que van acompanyades d’un programa d’exercicis programats i adaptats a les necessitats de cadascú, amb software personalitzat que amb l’ajuda de l’entrenador  fa meravelles.

Ja ho sabeu si us voleu posar en forma, podeu apropar-vos al carrer Prat de la Riba 24 baixos o bé trucar als telèfons 658 807 962 o 977 228102. No us en penedireu!