Tot afinat perquè comenci a sonar el Minipop
4 juny, 2014
Castells de Lleida, la millor escapada amb família
5 juny, 2014
Mostrar tot

Minipop de nit

minipop_de_nitIep noctàmbuls! Si sou com els mussols, els grills o les guineus, continueu llegint que aquest post us interessa. Avui volem parlar amb els que dormiu de dia i sortiu quan es fa fosc per dir-vos que dissabte també hi ha un Minipop per vosaltres.

El Minipop de nit, per les famílies amb nens més grans o el públic sense fills, comença a les vuit del vespre i s’allarga fins la matinada. Són tres grups i una sessió de djs per viure una posta de sol única en un marc incomparable.

Foto: Jaime Rojas

Foto: Jaime Rojas

Us podeu afegir al festival quan comenci la sessió de Guille Milkyway Dj Set, que farà un divertit repàs del clàssics de la història del pop.

Després passar “De lo concreto a lo general” amb Doble Pletina i continuar sota les estrelles a ritme de les cançons del disc “The Münster Sights”, que els cinc joveníssims components de The Free Fall Band estrenaran en primícia.

I finalment, per postres, ballar fins a la matinada amb la selecció musical dels Superpandas i dj On Air.  Què us sembla el menú de dissabte a la nit?