Castells de Lleida, la millor escapada amb família

Minipop de nit
4 juny, 2014
Instruccions pel Minipop
5 juny, 2014
Mostrar tot

Castells de Lleida, la millor escapada amb família

Castells Lleida2No us agradaria visitar un castell medieval i convertir-vos amb cavallers de la cort per un dia? Voleu divertir-vos amb els nens salvant princeses i lluitant contra dracs? Us agradaria conèixer la natura de prop a travès de curioses activitats? Segur que tothom ha dit que sí, per això a la Xarxa us volem presentar un mecenes que de castells, natura i turisme rural per la familia en sap una passada, Castells de Lleida a Montsonís (La Noguera)

Aquesta empresa té més de 20 anys d’experiència en el món del turisme familiar per les contrades de Lleida i coneix a la perfecció el què necessitem per viure moments màgics amb els nens al mateix temps que els grans també gaudim. Tenen una amplia oferta d’activitats vinculades als castells amb visites guiades, tallers per als nens, etc. A que ja esteu buscant l’espasa i l’escut per casa i posant-lo a la maleta?

Castells LleidaA més, podeu gaudir de moooltes activitats relacionades en el seu entorn i la natura, com sortides d’interpretació de la natura o atrevir-se amb el laberint de blat de moro, un espai on es troben un seguit de camins, alguns sense sortida, alguns que fan anar enrera,… dibuixats entre rengleres de blat de moro que no ens deixen veure més enllà, … serem capaços de trobar la sortida?

I per si voleu passar uns dies amb amics i família també tenen una gran oferta de lloguer  d’allotjaments per turisme rural per triar, cases amb piscina, cases grans per grups o trobades familiars i amb totes les comoditats que us pogueu imaginar.

Només cal que entreu a la seva plana web www.castellsdelleida.com  i navegueu pel munt d’activitats que us ofereixen. També podeu trucar al telf. 973 40 20 45.

Animeu-vos que us divertireu!