El Minipop edita una col·lecció de cinc postals per anunciar la seva cinquena edició

‘Lifi, una gallina tocada de l’ala’ captiva el públic familiar del Festival REC
8 desembre, 2014
El festival Minipop obre una convocatòria per seleccionar 12 tallers creatius
2 març, 2015
Mostrar tot

El Minipop edita una col·lecció de cinc postals per anunciar la seva cinquena edició

Les obres es podran trobar als diferents establiments de la Xarxa de micromecenes, seguint les pistes de les xarxes socials

La primera es començarà a repartir avui i desvetllarà les dates del festival: 5, 6 i 7 de juny

Les persones que vagin a la presentació amb tota la col·lecció rebran un regal molt especial

El Minipop 2015 estarà ple de sorpreses per celebrar el cinquè aniversari

postal1El Minipop ha editat una col·lecció de cinc postals per anunciar la seva cinquena edició i explicar a poc a poc l’oferta del festival de música i cultura contemporània per tots els públics que torna al passeig de les Palmeres de Tarragona els dies 5, 6 i 7 de juny. La iniciativa compta amb el suport de BASF, que ha col·laborat en la impressió de les obres.

La primera postal es començarà a repartir a diferents establiments de la Xarxa Minipop, que de moment ja ha pescat micromecenes com Holos, la Clínica Guiu, El Lloro, TauSalut, LauraStrada Interiors, el fotògraf Jon TC, Itinere, el restaurant Al Natural, el Racó d’en Dani, Minimum, Puericultura Vallès, Vivaquiropràctica, XiquiPark El Circ, Supermami by Mesdona.com, Ouistiti Estudi fotogràfic i Slab Sala d’Escalada de Reus. La llista de suports no para de créixer i per això els interessats hauran de seguir les pistes que s’aniran publicant a les xarxes socials del festival per saber els nous punts de distribució.

En la postal d’aquesta setmana, dissenyada per Noe Rosell, es presentarà la col·lecció i es difondran les dates del festival perquè tothom es pugui reservar aquest cap de setmana de de concerts, tallers creatius, teatre i cinema sota les palmeres.

Les següents obres passejaran els col·leccionistes pels diferents espais del Minipop i els portaran fins a la imatge i el cartell musical de la cinquena edició. A més, les postals donaran informacions d’interès com les convocatòries obertes a artistes i artesans dels tallers creatius i la Fira Minicraft i la invitació a la festa de presentació del Minipop, on es podrà recollir la darrera peça de la col·lecció.

Els fans del Minipop que ensenyin la col·lecció sencera el dia de la presentació tindran un premi molt especial per tota la família. I és que el Minipop 2015 estarà ple de sorpreses i detalls per celebrar el cinquè aniversari. Algunes es desvetllaran durant les properes setmanes i d’altres durant el mateix festival. El Minipop fa cinc anys i ho vol celebrar amb el públic.

El Minipop està organitzat per l’associació de mares de Tarragona Tecletes i dirigit i produït per Rusc Produccions.

Tota la informació del festival és a la pàgina web www.minipop.net i es pot seguir el dia a dia a través de les xarxes socials  Facebook www.facebook.com/FestivalMinipop i Twitter https://twitter.com/tgnminipop (@TGNMinipop) i al minibloc  https://www.minipop.net/minibloc