David Carabén, Núria Graham i The Seihos pujaran a l’escenari del festival Minipop
24 març, 2015
Dj Lupo s’incorpora al cartell del Minipop
8 abril, 2015
Mostrar tot

Col·leccionistes de tresors

IMG_9389Com va la col·lecció de postals del Minipop? A casa ja en tenim tres i hem decorat el menjador. I vosaltres? Tengui o falti? Vinga, que encara hi sou a temps i al final hi ha premi!

És molt fàcil. Hi ha cinc postals. Només cal que us acosteu a qualsevol establiment de la nostra xarxa de micromecenes i les demaneu. I com sabeu quins establiments són? Seguint les pistes a les nostres xarxes socials!

Ara mateix estan repartint les tres primeres i molt aviat arribarà la quarta. Aneu-les a buscar i guardeu-les com un tresor. La cinquena la podreu recollir a qualsevol de les festes de presentació del Minipop: el 26 d’abril a Tarragona, el 2 de maig, el 16 de maig a Reus o el 23 de maig a Cambrils. A la mateixa festa, si veniu amb les quatre postals i hi afegiu la cinquena, us espera una sorpresa molt especial per tota la família! El Minipop fa cinc anys i ho volem celebrar amb vosaltres.

Amb les postals us expliquem el Minipop a poc a poc. A la primera van anunciar les dates i el funcionament de la col·lecció. La segona va ser pels tallers creatius i la tercera per la Fira Minicrafts. La quarta serà per l’ocellet hipster i la seva família. I la cinquena tancarà la col·lecció amb el cartell del festival.

postal1 postal2 postal3