Dj Lupo s’incorpora al cartell del Minipop

Col·leccionistes de tresors
27 març, 2015
Enamorats de les Woodys!
11 abril, 2015
Mostrar tot

Dj Lupo s’incorpora al cartell del Minipop

lupoUuuuuóóóó!! Bones notícies! Tenim una nova incorporació al cartell. Hem fitxat a dj Lupo perquè us faci moure l’esquelet la nit de dissabte! Mitja Tarragona ja sap de qui parlem i per l’altra meitat ara us en fem cinc cèntims. Darrera d’aquest pseudònim s’hi amaga Octavi Lobo, fundador del col·lectiu de música electrònica Cienwatios el 1998 i un dels disc jockeys més il·lustres de la ciutat! Ell és l’ànima dels famosos vermuts electrònics que s’organitzen a Tarragona, tant per les festes majors de Santa Tecla i Sant Magí com a la Sala El Cau o Cala Beach.

És el responsable de les festes LateNight, Solo.Haus i antic resident dels clubs Loop, Sala el Cau, Bongho i Cornucopia. També ha punxat a PMK Club (Innsbruck – Àustria), Razzmatazz, Barcelona Fashion Weekend, Le Club (Bilbao), El Balcón de la Lola (Bilbao), Blau (Girona), Platea (Girona) o Ruta 66 (Girona), entre moltíssims altres locals.

La festa està assegurada! Dj Lupo promet una vetllada d’allò més intensa i eclèctica amb un estil que navega perfectament entre el techno més fosc, deep house, IDM, electro i disco.