L’ocellet hipster de la Paula

Enamorats de les Woodys!
11 abril, 2015
El Minipop es presenta amb vermuts musicals a Tarragona, Lleida, Reus i Cambrils
16 abril, 2015
Mostrar tot

L’ocellet hipster de la Paula

postal4El reconeixeu? És l’ocellet del Minipop, que cada any canvia de plomes. Enguany la bèstia se’ns ha tornat hipster. Ara porta ulleres, s’ha deixat barba i ha fet una mica de panxa. La culpable del nou look és la jove il·lustradora Paula López, de l’Escola d’Art i Disseny de Tarragona, que se l’ha imaginat així de modernet.

paulagranLa Paula va néixer a Barcelona però des dels 11 anys viu en un poblet de prop de Tarragona. Els seus amics li diuen Niwi i sempre ha estat envoltada de dibuixants. Ha crescut en un ambient molt artístic! Potser és per això que de ben petita ja tenia molt clar què volia ser de gran. Tots els seus apunts de classe estan plens de petits dibuixos pels voltants. Va cursar el batxillerat artístic i ara estudia a l’Escola d’Art.

Ens ha explicat que per inspirar-se va utilitzar una sèrie de dibuixos d’animals amb un estil hipster que havia fet anteriorment. Després es va posar a buscar tipus d’ocells, va decidir els que li agradaven més i va començar a esbossar fins que va sortir el que ens acompanyarà aquesta cinquena edició. Diu que vol transmetre una imatge diferent cap al públic per donar a entendre el Minipop no és només per a nens sinó també per joves i adults. I ho ha aconseguit! La bèstia està triomfant a tot arreu on va i hi ha gent que s’ha atrevit a trobar-li semblances raonables amb personatges del món de la música i la política. A vosaltres us recorda a algú?

L’ocell de la Paula és el protagonista de la quarta i penúltima postal del cinquè aniversari del Minipop, que està a punt de sortir d’impremta. Feu un cop d’ull en aquest post i sabreu on trobar-la. Quan la tingueu només us en faltarà una, que podreu recollir el diumenge 26 d’abril a la festa de presentació del Minipop a Tarragona. I si sou dels 60 primers a completar la col·lecció us regalarem un tiquet vàlid per un viatge en golondrina per a dues persones.