Hallo Idiomas, per entendre’s a tot el món

Minicrafts… aquest any ens ho heu posat molt difícil!
20 abril, 2015
Jordi Lanuza actuarà als vermuts de presentació del Minipop a Lleida i Reus
22 abril, 2015
Mostrar tot

Hallo Idiomas, per entendre’s a tot el món

hallo1Saber idiomes és una de les principals eines per moure’s pel món. I els minipoperos això ho sabem molt bé. Ens encanta moure’ns per tots els racons que s’amaguen per aquest món i que sempre ens encanta descobrir. Per això, aprendre a entendre’ns per on anem és important i sobretot per als més petits que sempre pregunten i es volen fer entendre. Així que trobar una acadèmia d’idiomes que des de ben petits puguin aprendre diverses llengües i puguin obrir-se al món una mica més és molt important. I al Minipop l’hem trobat, Hallo Idiomas, i és genial!

A aquesta acadèmia disposen dels mètodes més divertits, didàctics i més innovadors perquè els més petits puguin aprendre anglès i alemany sense cap tipus de problema i adaptat a les seves característiques. Les seves classes no són gens avorrides perquè introdueixen contes i altres activitats per complementar el seu aprenentatge.

hallo2Aquí des dels 3 anys podem obrir-se al món dels idiomes d’una forma amena i superdivertida. Els grups són reduïts i dividits per edats amb professors nadius, aprenen vocabulari, pronunciació i escriptura essencials per anar desenvolupant el seu aprenentatge. I per acabar-ho d’arredonir tenen les últimes tecnologies per esbrinar com parlen al lloc on viatgem com ordinadors tàctils i la taula interactiva Activ Table. I, els acompanya en aquesta aventura la mascota Romy. Un caragol molt intrèpid que un dia es va adonar que si no aprenia idiomes, anés on anés no l’entendrien i va decidir aprendre’n. A més a més, a l’estiu poden continuar aprenent al seu casal d’estiu.

hallo4Els més grans també poden gaudir d’aquesta forma d’aprendre idiomes. Aquí tenen un dels  millors llocs on poder millorar el seu nivell, perfeccionar l’idioma que necessitin o simplement començar a aprendre llengües. Es fan exàmens trimestrals, més idiomes que conèixer, grups reduïts, treballs individuals o en equip, activitats complementàries, etc.

I per ser del Minipop, els vostres nens i els joves tenen una oferta que no podeu rebutjar aprendre anglès i alemany al preu d’un i un descompte del 15% en la matrícula amb els llibres inclosos!!! Fins al 15 de setembre. Come on everybody!

Per més informació podeu consultar el seu web (www.halloidiomas.com) o trucar als telèfons 977 223 397 o 646 249 357 i us atendran de meravella!!!!!