El Minipop porta un tastet de la seva filosofia al festival Portal Blau de l’Escala

El Minipop té el seu puntasso fashion
27 abril, 2015
El Minipop celebra el seu cinquè aniversari amb un CD de les bandes que han passat pel festival
30 abril, 2015
Mostrar tot

El Minipop porta un tastet de la seva filosofia al festival Portal Blau de l’Escala

El festival d’estiu de l’Escala, que se celebrarà del 18 de juliol al 3 d’agost, ha presentat avui dimecres la seva programació

La tarda Minipop al PetitBlau tindrà lloc a la plaça de Catalunya el dia 26 de juliol (18 hores)

Hi haurà un concert de Copa Lotus, tallers creatius i espais de jocs

Minipop 2014-7 de juny 329Aquest juliol ens n’anem a l’Escala! Sí, sí, ara ja us ho podem dir: el festival Portal Blau tindrà una tarda Minipop. Els dos festivals han arribat a un acord de col·laboració per exportar a l’Alt Empordà un espai d’oci compartit per tots els públics amb segell Minipop.

Serà el dia 26 de juliol a la plaça de Catalunya a partir de les 18 hores amb una programació 100% Minipop i amb la filosofia d’aconseguir que grans i petits s’ho passin bé junts. Hi haurà un concert de Copa Lotus, que presentarà el seu nou disc “El Moixó Foguer”; tallers creatius; espai de jocs, i pàrquing de cotxets.

El festival d’estiu de l’Escala, que se celebrarà del 18 de juliol al 3 d’agost, ha presentat aquets matí la seva programació. Enguany encapçalen el cartell la companyia Elèctrica Dharma, amb la gira de celebració dels 40 anys; Maria del Mar Bonet, que estrenarà un nou espectacle d’homenatge a Ovidi Montllor i Guillem d’Efak; i Cris Juanico, que presentarà “Una nit f(a)usta”.

Com a novetat aquest any s’ha creat la a secció Altres Mars amb els gallecs Luar Na Lubre i es tornaran a fer concerts de petit format a Empúries.

El festival pertany a al projecte Ariadna – Xarxa Euromediterrània de cultura i patrimoni i també inclou exposicions culturals, projeccions, arts plàstiques, taules rodones i d’altres activitats.

Amb aquets festival cultural, que se celebra cada estiu des de 2008, L’Escala fa gala de la seva singularitat i bellesa en oferir esdeveniments en uns espais únics, de rellevància històrica, com les ruïnes d’Empúries o la Mar d’en Manassa. Entre els artistes convidats de passades edicions destaquen figures com Antònia Font, Blaumut, Marina Rosell o el cineasta Roger Gual.