Tot un ocell, tot un hipster: en Fernàndes!

Un repte i tres súper-premis pels instagramers que es diverteixin en família!
1 maig, 2015
El playlist del Minipop 2015! Tot vostre!
5 maig, 2015
Mostrar tot

Tot un ocell, tot un hipster: en Fernàndes!

Foto: Helena Garcia Ulldemolins

Foto: Helena Garcia Ulldemolins

Si el passat 22 d’abril vàreu venir a la Biblioteca de Tarragona, ja el coneixereu. Va ser en el marc de la Revetlla de Sant Jordi on va decidir mostrar-se al públic després que tots l’haguéssim vist ben retratat al cartell del Minipop. Per si encara hi ha algú que no ho sàpiga, l’ocell que posa la cara -i el cos- al festival es diu Fernàndes. Duu ulleres, una bona barba, un jersei de rombes, una bossa bandolera i una bona panxa!

És un savi al que ningú guanya en qüestions musicals. Pregunteu-li el que vulgueu així que us el trobeu de cara i us deixarà amb un pam de nas, us ho assegurem. 

Us explicaré una mica els detalls de la seva aparició pública. La Muntsa Plana, autora del conte ‘Contem cantant’, va pensar que estaria bé no explicar-lo sola. Així, es va posar d’acord amb l’Aleix Cortès perquè posés una mica de música amb la seva guitarra i l’acompanyés mentre narrava. Però, a la Muntsa encara li faltava algun detall perquè tot acabés de ser rodó. Li faltava un Fernàndes!

Ràpidament vam activar tots els mecanismes per localitzar-lo. I el vam trobar al taller de l’Helena Garcia Ulldemolins, una artesana especialitzada en la confecció de titelles. I val a dir que l’Helena la va clavar, oi? Per cert, que el jerseiet de punt, l’estrenarà en Fernàndes aquest cap de setmana al bolo que tindrà a Roda de Berà. És per això que encara no tenim cap foto per saber com li queda. L’ha fet una altra artesana: la Inés de Tricotandcraft, que és tota una manetes amb això de les agulles. Quan tinguem la foto d’en Fernàndes amb el jersei, no patiu que la penjarem a les xarxes socials.

A nosaltres ens encanta com ha quedat. I a vosaltres?