BiU Barcelona dissenya la bossa oficial del Minipop 2015 (edició limitada)

Holos presenta un estiu ple de benestar pel cos i la ment
2 juny, 2015
Woodys Barcelona enamora al Minipop
3 juny, 2015
Mostrar tot

BiU Barcelona dissenya la bossa oficial del Minipop 2015 (edició limitada)

bossabiuQuan el pop toca la guitarra i els peixos ballen vol dir que s’acosta el festival més xulo del món mundial. Aquí teniu la bossa oficial del Minipop 2015, una autèntica obra d’art dissenyada per BiU Barcelona. És edició llimitada i la podreu comprar al festival.

Però BiU Barcelona no només fa bosses. És una marca de roba de dona que ens encanta pels seus colors i alegria i que ha vestit tot l’equip Minipop. Mireu aquí.

Les artistes són la Irene i la Glòria, dues amigues que el 2004 van decidir posar nom als seus somnis. Així va néixer Bartomeu i Uribe.

Cada vegada els agradava menys en què s’està convertint la moda i per això van engegar un projecte d’acord amb la seva filosofia. BiU ofereix dissenys exclusius confeccionats íntegrament a Catalunya.

Les dues dissenyadores creen dues col·leccions a l’any i intervenen en tot el procés: disseny, patronatge, tall, confecció i venda. El resultat són peces còmodes amb una silueta natural pensades per la dona cosmopolita i independent que no segueix el dictat de les tendències. Peces que transmeten les característiques de la marca i el gust per la feina ben feta.

A BiU estan contra la “moda ràpida”. Fugen dels sistemes implantats per la grans cadenes que sovint ens porten a un monopoli estètica i una moda sense personalitat. Aposten per un servei slow, on prima l’assesorament, amb la voluntat que cada clienta se senti únic i canviï el “comprar roba” pel “vestir-se amb BiU”. Si vols saber què diuen d’elles, visita l’apartat de premsa del seu web. Les trobaràs al carrer Carders de Barcelona.