Vermut Miró ens acompanyarà diumenge fins a la dècada dels 60

Ens transportem als Sixtiessss!!!
30 març, 2016
Luciana Tagliapietra és el primer fitxatge internacional del Minipop
6 abril, 2016
Mostrar tot

Vermut Miró ens acompanyarà diumenge fins a la dècada dels 60

vermut miróEl 1957 va ser un gran any! John Lennon i Paul McCartney es van conèixer, van néixer Sid Vicious i Quimi Portet, Elvis Presley ho petava tot cantant All Shook Up, els Everly Brothers gravaven Bye bye Love, Gordon Gould va inventar el làser i Emilio Miró Salvat va començar a elaborar vins aromatitzats i vins de licor.

Vermut Miró ja hi era quan The Quarrymen donava pas a The Beatles, quan Mick Jagger, Brian Jones i Keith Richard creaven The Rolling Stones, quan The Byrds alçaven el vol a Califòrnia o quan els germans Davies es convertien en The Kinks.

vermutmiroTambé hi era per escoltar Janis Joplin, Patti Smith o Jimi Hendrix. Hi era per veure el Festival de Woodstock del 1969 i el de Canet Rock el 1975. Hi era quan els Setze Jutges impulsaven la Nova Cançó, quan Ovidi Montllor cantava perquè volia, Maria del Mar Bonet preguntava què volen aquesta gent i Lluís Llach estirava l’estaca.

 

I hi serà diumenge al Teatre Tarragona per jugar amb els clàssics amb Lluís Gavaldà i Trau. L’autèntic vermut de Reus no podia faltar al guateque! Serà memorable!