Una faula de titelles de la companyia Encaixats despertarà el tercer dia de Minipop

El Minipop amb perspectiva d’artista
15 abril, 2016
Doble sessió de cinema al passeig de les Palmeres
18 abril, 2016
Mostrar tot

Una faula de titelles de la companyia Encaixats despertarà el tercer dia de Minipop

lleo1

El teatre torna a pujar a l’escenari del festival gràcies a la col·laboració de CaixaFòrum

El Festival Minipop és molt més que música. També formen part del cartell altres disciplines artístiques com el teatre de CaixaFòrum, que enguany anirà a càrrec de la companyia Encaixats.

El diumenge 5 de juny (11:30h), Joan Vicent Quiles d’El Donyet Contacontes i Joan Reverté de l’Invisible Titelles pujaran a l’escenari CaixaFòrum amb l’espectacle “Xst… Dorm el lleó” i la música en directe d’Aina Roigé i Alba Solé.

Els Encaixats diuen que el seu escenari és el carrer, que actuen per a tots els ulls i orelles sense discriminació i que l’art i la cultura poden salvar al món. Per això són tan bons i per això vindran al Minipop!

lleo2“Xst… Dorm el lleó” és una divertidíssima faula de titelles, recent estrenada, que parla sobre la relació màgica entre un lleó i un ratolí. La història està inspirada en llegendes africanes i l’antiga faula grega “El ratolí i el lleó” i utilitza cançons folklòriques i d’altres composades expressament.

I, és clar, com totes les faules, ens regala una conclusió moral. Els dos protagonistes ens ensenyaran que tothom pot aportar alguna cosa malgrat les mides i les aparences, sobretot si s’actua amb generositat. De vegades fins i tot els més poderosos poden necessitar els més petits i per això sempre és important saber que no convé menysprear l’amistat dels humils. Uyimbubé!

encaixats