El Minipop regala un tast del festival a Valls

“La força” del Petit de Cal Eril en disc, en vinil, en casset i en directe al Minipop
22 abril, 2016
Bremen puja al ring del Minipop
27 abril, 2016
Mostrar tot

El Minipop regala un tast del festival a Valls

final-presentacio-cartell-valls-minipop-2016-01El 8 de maig Carles Belda destaparà l’ampolla de la música i ens oferirà un recital de pop popular ballable 100%

El públic descobrirà el gust dels tallers creatius de la mà d’Eva Jolis i el Pescador de Núvols

Tot plegat se servirà maridat amb una zona de jocs, en el marc de la 4a Mostra de Vins de la DO Tarragona “Music Valls Va de Vins”

Ja tenim el Minipop 2016 en bóta i no ens hem pogut estar d’embotellar-ne uns quants litres per tastar la nova anyada. El proper diumenge 8 de maig portarem en exclusiva a Valls un avançament d’aquest festival de música i cultura contemporània per a tots els públics.

La presentació tindrà lloc a la plaça del Pati a partir de les 11:30 hores, en el marc de 4a Mostra de Vins de la DO Tarragona “Music Valls Va de Vins”. Si en voleu fer un glop, ja sabeu on trobar-nos.

12910630_536184263228527_2077088_nL’ampolla de la música la destaparà l’acordionista i cantant Carles Belda, conegut per la seva llarga trajectòria amb grups com Mesclat, Pomada o el conjunt Badabadoc. El músic ens farà moure el cos amb un recital de pop popular ballable 100%.

A més, la dissenyadora Eva Jolis i el Pescador de Núvols oferiran una petita mostra de l’espai de tallers familiars del festival. El públic podrà assaborir el gust de la creativitat minipopera amb el taller de collage Yellow Submarine i els globus del Pescador de núvols. Tot plegat se servirà maridat amb una zona de jocs i molt bon ambient.

IMG_9626tallerglobus2Si us quedeu amb ganes d’una altra copa, podeu comprar les entrades pel festival a la mateixa presentació o a la Llibreria Roca. Del 3 al 5 de juny, Minipop a raig al passeig de les Palmeres de Tarragona!