A Guillem Roma li queden bé les palmeres
4 maig, 2016
28 artesans protagonitzaran la 4a edició de la Minicrafts
8 maig, 2016
Mostrar tot

El robot del Minipop funciona!

20160506_195813La il·lustració d’Eva Jolis ha pres vida! El robot del Minipop ha sortit dels posters i diu que vol jugar. Ja no és aquell androide de paper i de tinta que acompanyava el cartell del festival. Ara és de fusta i de tubs de pvc, medeix més d’un metre i mig, ens mira directament als ulls i porta un altaveu dins de la panxa. Hem flipat quan ha vingut avui de copes al Vinipop!

Primer no deia res, però quan li hem tocat els botons blaus, se li ha encès el cap i ha començat a sonar la música! Es veu que, gràcies a Talleres Edumotor, té bateria per una bona estona!

Els creadors de l’humanoide  interactiu i desmontable són els 16 arquipopis de la sisena edició, coordinats per l’arquitecte Pere Socias. Aquest 2016 l’equip està format per Mireia Calero, Alex Briñon, Adrià Cornet, Narcís Coromina, Javier de Higes, Gemma Daunis, Clara Jansà, Ivan López, Raquel Mora, Raquel Mirón, Bea Márquez, Cristina Olucha, Sergi Rovira, Iolanda Salca, Cristina Soler, Marina Torrente i Mauro Viciano.

I després de donar vida al robot, la feina continua amb els preparatius de la instal·lació del festival. Plànols, tanques, palets, lones de colors, veles… Com cada any, l’Estudi d’Arquitectura Pere Socias és l’encarregat de dissenyar i muntar els diferents espais del Minipop i la Minicrafts, pensats fins l’últim detall per acollir tres dies de música, cultura, diversió i felicitat.