Busquem petits fotògrafs per veure el Minipop amb ulls de nen

Per què comprar l’entrada anticipada?
10 maig, 2016
Vilar Rural d’Arnes, el paradís d’aventura i natura per a tota la família!
12 maig, 2016
Mostrar tot

Busquem petits fotògrafs per veure el Minipop amb ulls de nen

Jaime Rojas i Rosa Rovira

Volem veure el Minipop amb ulls de nen! Per això busquem 18 petits fotògrafs, d’entre 8 i 12 anys, que vulguin mostrar-nos la seva mirada del festival. Algun minireporter a la sala que tingui ganes d’assumir el repte? Sí? Doncs en aquest post us expliquem com us hi podeu inscriure i en què consistirà.

Es tracta de l’slow taller més slow de tots i compta amb la col·laboració de Fujifilm. Us ho passareu la mar de bé! Penseu que sereu com els fotògrafs de veritat! És a dir, sereu acreditats com a fotògrafs del festival, tindreu accés lliure a tooootes les àrees, us penjareu una acreditació i us posareu una samarreta identificativa. Mola eh?

Però anem a pams! Primer us donem uns quants detalls del taller i després decidiu si us hi voleu apuntar.

Foto: Jaime Rojas

Foto: Jaime Rojas

Com us dèiem, per participar heu de tenir entre 8 i 12 anys i heu de portar una càmera digital de casa. Si ho preferiu, també podeu fer les fotos amb un telèfon mòbil. Cada dia del festival (divendres, dissabte i diumenge) es convocaran 6 dels participants seleccionats. Així doncs, el dia que us toqui, us citaran a la zona de backstage de personal mitja hora després d’obrir portes.  Allí, els fotògrafs oficials del festival, Jaime Rojas i Rosa Rovira, us explicaran el funcionament del taller i us donaran alguns consells.

Es tracta que gaudiu del festival i feu fotos d’aquelles coses que us cridin l’atenció, des d’una activitat concreta, a un retrat, un detall, part del paisatge, un grup, un joc o qualsevol cosa que us agradi. 

fujifilm

El taller compta amb la col·laboració de Fujifilm

De totes les fotos realitzades, n’haureu de triar entre 10 i 15, que seran les que us descarregareu i nosaltres pujarem al bloc del Minipop. A més, enregistrarem una petita entrevista perquè ens expliqueu la vostra experiència i visió del Minipop. El festival podrà reproduir les imatges seleccionades sempre esmentant el seu autor.

Què? Sí? Si us voleu inscriure només cal que ens envieu un mail a tallers@minipop.net amb les vostres dades (nom, edat i contacte) i quatre ratlles (o dues) explicant-nos perquè us agradaria convertir-vos en minireporters del Minipop. També ens podeu especificar quin dels dies us aniria millor (divendres 3 de juny de 17:30 a 21h, dissabte de 17:30 a 21h o diumenge de 11:30 a 13:30h).