Vilar Rural d’Arnes, el paradís d’aventura i natura per a tota la família!

Busquem petits fotògrafs per veure el Minipop amb ulls de nen
11 maig, 2016
LauraStrada Interiors, quan l’espai dels teus somnis es fa realitat
12 maig, 2016
Mostrar tot

Vilar Rural d’Arnes, el paradís d’aventura i natura per a tota la família!

VRArnes15.9123A qui no li agrada passar boges aventures a lo Goonies? Als minipoperos ens encanten, sentim la paraula aventura i ens falta temps per anar-hi tota la família.

Buscar tresors, convertir-nos amb grangers o masovers, aprendre esports d’aventura, entorns naturals com els Ports, i sobretot veure les cares dels nostres fills amb aquells ulls tan oberts de mirar i sentir experiències diferents de les que estem acostumats, no té preu.

I hem trobat el lloc ideal, el Vilar Rural d’Arnes,  on tot està pensat per fer-nos viure uns moments plens d’emoció, diversió i aventura que segurament sempre recordarem amb un somriure. I és que els minipoperos som així, no ho podem evitar.

arbre_façanaAnar a un allotjament sense haver de pensar en el munt d’estris que necessiten els nostres petits, com el llit de viatge, les farinetes o purés, parament per nadons, banyera, …. és un goig que aquí es fa realitat. Aquí no necessitem pensar en tot això perquè ja ho tenen tot disposat als seus espais. Sota el segell Baby Friendly by SERHS  és hotel especialitzat en nens amb instal·lacions, gastronomia, serveis, productes i activitats pensades per a nens de fins a 2 anys. Així, viatjar amb petitons no serà un mal de cap i a més fins als 23 mesos viatgen de forma gratuïta!! No es pot demanar més!! Això és genial!!!

DCIM100GOPRO

Però el món del Vilar Rural d’Arnes és per a totes les edats, un somni fet realitat on poder compartir el temps amb la teva família gaudint de tot un munt d’activitats que mai hauries pensat que podries trobar en un sol lloc.

Així, ens podem preparar per passar una gran aventura amb els nostres fills més grans perquè establirem el nostre campament base a un escenari meravellós, la serra dels Ports. I què podem fer? Esports d’aventura a la màxima potència!! Ens convertim amb  Indianas Jones entre vies ferrades, escalada esportiva, barranquisme, ….  o ens endinsem per la Via Verda descobrint túnels sense fi i al·lucinant per la bellesa d’un paisatge únic.

 

DSCF3910DSCN4909Camp-multiaventura-MONTSPORT

 

 

 

 

 

I quan deixem el barret d’aventurer podem posar-nos a la pell del pagès per donar menjar als animalons  de la Granja que tenen a les seves instal·lacions o bé treballar a l’hort aprenent a plantar, regar i cultivar aquelles verdures que ens encanten i que després amb tota la família podem cuinar, aprendre a fer conserves o receptes tradicionals amb la Masovera

CONILL

O què us sembla si parlem d’aigua? A la seva piscina organitzen un munt d’activitats per fer del fet de remullar-nos una experiència increïble!

I és que el paradís, Minipoperos existeix i es diu Vilar Rural d’Arnes i aquest any ells han volgut participar de la nostra aventura el Festival Minipop, que més es pot demanar?