Aqualeon, un parc ple de diversió i aventura per tota la família!!!

LauraStrada Interiors, quan l’espai dels teus somnis es fa realitat
12 maig, 2016
El Minipop on tour continua a Torredembarra el 22 de maig
13 maig, 2016
Mostrar tot

Aqualeon, un parc ple de diversió i aventura per tota la família!!!

aqln140903_034Imagineu-vos solcant un mar de piscines immenses, amb cascades i desnivells que només l’aigua posa fi. A què, això sona a aventura i diversió a tope? Doncs, no cal que hi doneu més voltes, la Xarxa ho sap tot i per això, es posa el banyador per presentar-vos el nostre nou mecenes Aqualeon, l’únic parc a Europa amb 12 atraccions aquàtiques en plena natura.

Situat en un entorn privilegiat, Aqualeón es converteix en un lloc on poder gaudir d’un dia inoblidable amb la teva família o amics, perquè hi ha atraccions a la mida de tothom. Pels més petits la diversió comença a Kids Island, una paradisíaca illa ubicada en la popular piscina d’onades, continua en el Mini Park i el Children’s Paradise, un espai amb tobogans i diferents rampes que fan d’aquesta zona un lloc incomparable i ideal per ells.Imagen toboloco y  paisaje

Pels més atrevits i aventurers tenen diferents atraccions aquàtiques com el Toboloco, un tobogan únic a Europa amb una longitud de 120 metres que combina zones obertes i zones tancades o també per l’impactant Super Slalom, dos fantàstics tobogans en zig-zag amb diferents desnivells i sensacions.

Pel qui vulgui sentir una velocitat increïble tenim el Kamikaze i els amants de les emocions fortes no podem deixar d’anar a l’Anaconda, dos tubs amb un desnivell del 75%, i moltes atracccions més per descubrir i gaudir tots. Uauuuu!!!!!!
MASTER LOGO AQLEON

I del 18 de Juny fins el 4 de setembre podreu obtenir la oferta 2×1! Vine a l’STAND de la XARXA i obté el teu descompte!!!!!

Doncs ja sabeu, prepareu banyador per gaudir d’un parc increïble i ple d’emocions!