L’Espai Tallers del Minipop aposta per activitats més llargues i dóna veu a la literatura

El Minipop on tour continua a Torredembarra el 22 de maig
13 maig, 2016
El Minipop estrenarà un Espai Literari de luxe
16 maig, 2016
Mostrar tot

L’Espai Tallers del Minipop aposta per activitats més llargues i dóna veu a la literatura

El festival ja ha seleccionat les propostes artístiques que ompliran de creativitat el passeig de les Palmeres

Repsol és el patrocinador de l’espai, que enguany s’amplia i ofereix 26 activitats diferents 

La iniciativa acostarà al públic creadores locals com la il·lustradora  Berta Artigal, la joiera Natàlia Bru, la malabarista Gisela de foc o l’Espai Kraftum

La gran novetat és un espai dedicat a la literatura amb la col·laboració del festival Delicadeses

Minipop2015 1227

Foto: Rosa Rovira

La literatura i els slow tallers són les grans novetats de l’Espai Tallers Creatius de la sisena edició del Minipop, que se celebrarà del 3 al 5 de juny al passeig de les Palmeres de Tarragona.

El festival ja ha seleccionat les propostes artístiques de la convocatòria oberta, que es complementaran amb tallers propis i activitats ofertes pels patrocinadors. A més, després de l’èxit de l’any passat, l’Espai Dansa torna en forma de rialles, hula hoops, lindy hop i ioga.

Amb tot aquesta programació, l’Espai Tallers s’amplia i es renova per apropar l’art contemporani a tots els públics, gràcies al patrocini de Repsol. Seran un total de 26 activitats diferents, repartides entre els tres dies de festival.

Com cada any, són tallers ideats i dinamitzats per artistes de diverses disciplines, que compartiran una experiència creativa amb petits i grans. L’objectiu és conjugar l’activitat artística amb la descoberta de creadors de casa nostra.

image3En aquesta sisena edició els participants tindran l’oportunitat de conèixer de primera mà Mènsula, Kris Barnolas (la Senyora Mapping), Espai Kraftum, Celobert art, Berta Artigal, Dynamind, Natàlia Bru, Berta Artigal, Elisabet Díez Rodríguez (Anduluplandu), Rosa Pomeroy i Bárbara Gutiérrez, Maurizio Sartori i Ariadna Nieto (Nus Creacions), Jaime Rojas i Rosa Rovira, Lídia Ullate, Gisela de Foc, TGNswing, Eva Jolis, Trinitat Gilbert o Joan Rioné.

SAM_9770Prepareu-vos per deixar volar la imaginació! La Laia Marín i el seu equip porten dos mesos donant voltes a les propostes presentades a la convocatòria de tallers per seleccionar les més xules i originals. I el resultat és un món de creativitat per descobrir.

Podreu dibuixar, retallar, doblegar, moldejar, construir, estampar, fotografiar, enganxar, dansar, maquillar, cuinar, llegir o escriure. Però el millor de tot és que ho fareu guiats per artistes que us encomanaran la seva passió i creativitat.

Seguiu atents al minibloc! Aquesta setmana us explicarem més detalls sobre els slow tallers i el nou Espai Literari.